Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Te ajutăm să o prepari, pas cu pas!

reteta de salata orientala
Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”

Salata orientală reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă preparată chiar de Alexandra Matei (Creața), de la emisiunea „Păzea, Creața gătește!”?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  salată orientală, realizată de Alexandra Matei (Creața), prezentatoarea emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, pe canalul de  YouTube WOWnews  și  Facebook WOWbiz . În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă salată orientală, preparată exact pe gustul vostru.

 

Rețetă de  Salată orientală  - „Păzea, Creața gătește!” 

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  salată orientală, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – o oră

Timp total  – o oră și 30 minute

Porții  – 8 persoane

Ingrediente –  Salată orientală  - „Păzea, Creața gătește!”

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe roșii
  • 4 ouă (la temperatura camerei)
  • 200 g măsline negre
  • oțet
  • ulei
  • maioneză (opțional)
  • castraveți murați (opțional)
  • sare
  • piper negru măcinat

De menționat este faptul că această cantitate de  ingrediente   este utilizată pentru aproximativ 8 persoane.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

salata orientala
Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat!

Mod de preparare -  Salată orientală  - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, înainte de a ne ocupa de prepararea propriu-zisă a acestei rețete, ne vom ocupa de cartofi. Așadar, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga apă, un praf de sare, dar și 1 kilogram de cartofi (cu coajă).

Fierbem cartofii timp de aproximativ 30-40 de minute. După acest interval de timp, vom transfera cartofii într-un recipient de dimensiuni mai mari și îi vom lăsa să se răcească.

Pasul 2.  De asemenea, înainte de a ne apuca de rețetă, trebuie să ne ocupăm și de ouă. Așadar, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mici, pe care o vom umple cu apă și vom introduce cele 4 ouă (la temperatura camerei).

Fierbem ouăle tari, mai exact pentru aproximativ 10-12 minute, iar apoi le vom lăsa să se răcească.

Pasul 3.  Acum vom începe să preparăm rețeta noastră delicioasă de salată orientală. Așadar, vom continua prin a decoji cartofii pe care tocmai ce i-am fiert, rând pe rând. Același lucru vom face și cu cele 4 ouă pe care le-am fiert.

cea mai buna reteta de salata orientala
Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Pasul 4.  În continuare, ne vom ocupa de tăierea tuturor ingredientelor. Prin urmare, vom începe prin a tăia cele 2 cepe roșii, în fâșii. Imediat apoi, vom tăia și cartofii fierți în cubulețe de dimensiuni mai mici, iar ulterior îi vom așeza direct în bolul în care vom pregăti salata noastră orientală. Acum vom face același lucru și cu cele 4 ouă fierte, și anume, le vom tăia tot în cubulețe mai mici, iar apoi le vom pune peste cartofi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 5.  Adăugăm în bol și rondelele de ceapă roșie și cele 200 de grame de măsline negre, moment în care vom adăuga și puțin ulei, puțin oțet, sare și piper negru măcinat (după gust). Amestecăm bine toate ingredientele, iar rețeta este gata!

Pasul 6.  În cazul în care nu doriți să lăsați așa salata orientală, mai puteți adăuga, fie maioneză, fie castraveți murați. Prin urmare, puteți împărți salata orientală în trei cantități, pentru ca într-una să adăugați castraveți murați, pe care îi vom tăia rondele, iar în alta să adăugăm maioneză (după gust). Astfel, vom obține rețeta de salată orientală clasică, salată orientală cu castraveți murați, dar și salată orientală cu maioneză!

Salata orientală  este gata și se poate servi. Poftă bună!

retete emisiunea pazea creata gateste
Rețetă de Salată orientală a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un deliciu sănătos și cu adevărat ușor de preparat!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rețetă de Brioșe pufoase cu ciocolată a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Bune de savurat cu un pahar de lapte!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies