Bucură-te de o experiență culinară autentică cu supa de gulaș cu porc, gătită lent și pas cu pas, pentru a elibera aromele autentice ale mâncărurilor ungurești

reteta de supa de gulas cu porc
Rețetă de Supă de Gulaș cu porc

Supa de Gulaș cu porc reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  supă de gulaș cu porc. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă supă de gulaș cu porc, preparată exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de Supă de Gulaș cu porc  

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  supă de gulaș cu porc, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – 3 ore

Timp total  – 3 ore și 30 minute

Porții  – 8 persoane

Ingrediente – Supă de Gulaș cu porc  

  • 100 g bacon
  • 800 g carne de porc proaspătă
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 200 g ceapă galbenă
  • 300 g morcovi
  • 4 căței de usturoi
  • 3 linguri de paprika
  • 2 căni de bere galbenă
  • o lingură de făină
  • 50 ml apă
  • 250 ml pastă de tomate
  • 130 g ardei gras murat
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 400 g cartofi
  • 1 l supă de pui

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

supa de gulas cu porc
Rețetă de Supă de Gulaș cu porc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Ficăței cu legume. Pe cât de colorată este, pe atât de gustoasă este!

Mod de preparare - Supă de Gulaș cu porc  

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de pregătirea fâșiilor de bacon. Așadar, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni potrivite, pe care o vom așeza pe aragaz, la foc mediu, în care vom adăuga 100 de grame de bacon. Se gătește timp de aproximativ 5 minute, în timp ce vom mai amesteca cu o lingură de lemn, din când în când.

Fâșiile de bacon se transferă într-un bol de dimensiuni mai mici.

Pasul 2.  Imediat apoi, în aceeași oală, vom adăuga și 800 de grame de carne de porc proaspătă, tăiată în cubulețe mai mici. Atenție însă! Este nevoie să împărțim cantitatea de 800 de grame, în două părți egale, pentru a se prepara cât mai bine cu putință. Fiecare 400 de grame de bucățele de carne de porc se gătesc timp de 5 minute, la foc ridicat. În acest timp, vom mai întoarce

bucățelele, pentru a se găti pe ambele părți, cât mai bine. După ce s-au gătit cele 400 de grame, le vom transfera într-un bol de dimensiuni mai mari și vom repeta procesul și pentru restul de 400 de grame de bucățele de carne de porc.

Pasul 3.  Odată ce am terminat de gătit carnea de porc, vom pune în aceeași oală, 2 linguri de ulei de măsline, peste care, odată ce s-a încins, vom adăuga 200 de grame de ceapă galbenă, tocată mărunt, în prealabil,

împreună cu 300 de grame de morcovi, de asemenea, tăiați în cubulețe mai mici, în prealabil. Conținutul se gătește la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute.

cea mai buna reteta de gulas
Rețetă de Supă de Gulaș cu porc[Sursa foto: freepik]

Pasul 4.  După acest interval de timp, vom adăuga în oală și 4 căței de usturoi, pe care i-am tocat mărunt, în prealabil, împreună cu 3 linguri de paprika. Amestecăm bine pentru ca acestea să se împrăștie peste restul ingredientelor, iar apoi gătim pentru

încă 3 minute, la foc mediu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 5.  Acum a venit momentul să adăugăm în oală și 2 căni de bere galbenă. Amestecăm puțin tot cu lingura de lemn, iar apoi lăsăm oala la foc mic, timp de 3 minute. Imediat apoi, vom adăuga și bucățile de carne de porc, preparate anterior, dar și fâșiile de bacon.

Pasul 6.  Într-un bol de dimensiuni mai mici, vom adăuga o lingură de făină, peste care vom turna 50 de mililitri de apă. Amestecăm cu o linguriță și turnăm conținutul în oală. Amestecăm puțin și adăugăm apoi și 250 de mililitri de pastă de tomate. Tăiem bucățele mici și 130 de grame de ardei gras murat, condimentăm cu sare, piper negru măcinat (după gust), iar imediat vom adăuga și 400 de grame de cartofi, tăiați cuburi (cu coajă).

Pasul 7.  În continuare, este nevoie să adăugăm și 1 litru de supă de pui. Aducem conținutul la punctul de fierbere, acoperim oala cu un capac și lăsăm pe la foc mic, timp de aproximativ 2 ore. După acest interval de timp, preparatul se poate pune în boluri, iar rețeta este gata!

Supa de Gulaș cu porc  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

cea mai simpla reteta de gulas
Rețetă de Supă de Gulaș cu porc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cea mai bună rețetă pentru Challah, pâinea evreiască. Împletitura este ușor de făcut!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Somon la cuptor cu sparanghel. Cum să prepari un festin culinar alături de roșii cherry!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies