Află din rândurile următoare cum prepară Roxana Blenche rețeta sa de tort cu ciocolată și fructe de pădure.
Roxana Blenche a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o nouă rețetă delicioasă. De data aceasta, a pregătit o rețetă de tort de ciocolată și fructe de pădure.
Cum prepară crema de ciocolată pentru tort
Citește și: Rețeta de prăjitură Geta cu foi a Roxanei Blenche. „Este absolut demențială, trebuie să o încercați și voi.”
Ingrediente:
Pentru blat avem nevoie de următoarele ingrediente:
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
- 40 de grame de ciocolată
- 40 de grame de unt
- 6 ouă
- un praf de sare
- un plic de praf de copt
- 140 de grame de zahăr
- 2 plicuri de zahăr vanilat
- 25 de grame de cacao
- 100 de grame de făină
Pentru cremă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 400 de grame de ciocolată
- 400 de grame de frișcă lichidă
- 400 de grame de mascarpone
- 100 de grame de zahăr pudră
Pentru stratul cu vișine avem nevoie de:
- vișine congelate;
- cu 2 linguri de amidon;
Pentru ornat:
- sucul din compot de vișine
- ciocolată;
- ulei de floarea soarelui
- fructe de pădure.
Mod de preparare:
Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro
Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Punem la topit 40 de grame de ciocolată cu 40 de grame de unt. După ce s-a topit integral, le scoatem într-un bol. Adăugăm 6 albușuri de ouă cu un praf de sare și le lăsăm să se bată bine. Între timp, peste gălbenușuri adăugăm un plic de praf de copt.