Cheesecake San Sebastian este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de cheesecake San Sebastian, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un cheesecake San Sebastian, preparat exact pe gustul vostru.
Cheesecake San Sebastian este un preparat care este gata într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli.
În plus, datorită faptului că nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, o veți putea realiza cu ușurință chiar la voi acasă. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de cheesecake San Sebastian!
Citeste si: Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri
Rețetă de cheesecake San Sebastian
Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive ( Kanal D ), a realizat cea mai simplă rețetă de cheesecake San Sebastian, absolut delicioasă.
Ingrediente – cheesecake San Sebastian
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 600 g de cremă de brânză, 400 ml de smântână pentru frișcă, 4 ouă, 20 g de făină, 240 g de zahăr, o esență de vanilie și 50 g de unt.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare - cheesecake San Sebastian
„Avem aici 600 de grame de crem ă de brânză, pe care cu ajutorul unui mixer o vom face spumă cu zahărul. Haideți să începem, la o putere mică. Iar acum o să adăugăm treptat cei 240 de grame de zahăr.”
Până în acest moment, rețeta de cheesecake San Sebastian pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre primul pas al acestei rețete, care constă în mixarea cremei de brânză cu zahărul.
„Apoi lăsăm deoparte mixerul, iar acum vom sparge cele 4 ouă într-un bol. Acum unul câte unul încorporăm și ouăle, în timp ce mixăm.
Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi
Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de cheesecake San Sebastian, prin adăugarea a doar câtorva ingrediente, preparatul este mai mult decât ușor de realizat, fiind gata într-un timp chiar foarte scurt. În ceea ce privește amestecarea ingredientelor după ce am ajuns la pasul în care trebuie să adăugăm ouăle și făina, vom lăsa mixerul deoparte, pentru a ne folosi de un tel.
„Asta a fost toată prepararea cheescake-ului. Acum nu ne rămâne decât să-l punem în tava pentru cuptor. Am uns tava cu unt și am tapetat-o bine cu două părți de hârtie de copt, foarte bine, iar aici vom turna cheesecake-ul nostru, acum în stare lichidă și o să-l dăm la cuptor. San Sebastian este gata de cuptor, la 210 grade Celsius, pentru aproximativ 45 de minute.”
Un secret al acestei rețete de cheesecake San Sebastian, dezvăluit de prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, ține de faptul că, tava trebuie să fie tapetată cu unt și hârtie de copt, înainte să fie introdusă la cuptor. Astfel, vă veți putea bucura de un desert absolut delicios și mai fresh ca niciodată.
Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie
„Am revenit cu rezultatul final al cheesecake -ului San Sebastian. Au trecut 3 ore, este important ca minim 3 ore să treacă înainte să-l scoatem din formă, pentru că altfel, el este încă gelatinos în mijloc și atunci riscăm să se strice. Desfacem forma, o scoatem. Acesta este rezultatul final și faimosul San Sebastian cheesecake. Miroase foarte bine!”
Este un cheesecake care se poate numi și „ars”, este un contrast de culori cu ars deasupra și în interior are acea crem ă de brânză foarte deschisă la culoare. Acum o să tăiem o felie să vedem cum arată. Sper că v-a plăcut această rețetă și vă urez poftă bună!”
Cheesecake -ul San Sebastian este gata și se poate servi. Poftă bună!
Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util