Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

reteta de supa crema de linte rosie
Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

Supa cremă de linte roșie este consumată de nenumărate persoane, fiind o rețetă destul de ușor de preparat. Însă v-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de supă cremă de linte roșie, realizată de  Ana Urucu,  prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o supă cremă de linte roșie, preparată ca la carte.

 

Supa cremă de linte roșie este un preparat ușor de realizat dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli.

Este un preparat consumat de nenumărate persoane, fiind ușor și având un gust deosebit.

Nu veți avea nevoie de prea multe ingrediente pentru a prepara chiar la voi acasă, o supă cremă de linte roșie, pe placul tuturor. În ceea ce privește aceste ingrediente, cu siguranță pe majoritatea le aveți deja în bucătăria voastră. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă supă cremă de linte roșie!

retete emisiunea well done de pe Kanal d

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

 

Rețetă de  Supă   cremă de linte roșie

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive( Kanal D ),   a realizat cea mai simplă rețetă de supă cremă de linte roșie, absolut

delicioasă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente – supă cremă de linte roșie

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: linte roșie (500 g), 2 cepe, 2 cartofi, 2 morcovi, o linguriță de boia de ardei dulce, o lămâie, câteva frunze de mentă, puțin unt, mentă proaspătă și câteva crutoane (pentru servire).

Mod de preparare – supă cremă de linte roșie

cea mai buna supa crema de linte rosie

Citeste si: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

„Astăzi chiar facem o variant ă extrem de sănătoasă. Nu vom c ă li ceapa, nu vom c ă

li legumele, pur și simplu le vom pune la fiert. Asta o va face să fie atât de puțină în calorii, dar foarte gustoasă. Am pus apa la fiert, fără sare, unde adăugăm ceapa de mărime medie, pentru a încăpea în oală, morcovul tăiat nu foarte mare, lintea și cartofii. Pur și simplu le punem la fiert.”

Până în acest moment rețeta de supă cremă de linte roșie pare să fie chiar foarte ușor de realizat, mai ales că este preparată astfel încât să fie mult mai sănătoasă, apelând doar la fierbere.

În funcție de câți cartofi adăugați, cu atât mai groasă, în consistență, va fi și supa cremă, la final. Dar haideți să trecem la următorul pas.

„O lăsăm cam 20 de minute la fiert, iar după le vom verifica și la sfârșit le vom blendui. După ce lintea a fiert suficient, dar și legumele, oprim focul. A fiert atât de repede. Apoi vom scoate ceapa din oală, cu ajutorul unei linguri.

Nu că nu ar fi bună, însă pe ea o scoatem. Acum blenduim supa cu un blender. Pur și simplu blenduim toate legumele, direct în oala în care s-au fert. Ne oprim și blenduim, pentru a nu sări.”

supa crema de linte rosie rapida

Citeste si: Ai invitați la masă? 3 idei speciale de meniuri

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de supă cremă de linte roșie, prin intermediul fierberii, blenduirea este mult mai ușor de realizat. Ar trebui totuși să acordăm atenție la modul în care blenduim ingredientele fierte, pentru a nu sări din oala în care se află, fix pe noi.

„Dacă mai trebuie lichid, mai adăugăm apă. Am blenduit foarte bine lintea și restul ingredientelor, doar că supa mea, mai are nevoie de puțină apă. O repunem pe foc, pentru a fierbe și apa adăugată ulterior, iar cu ajutorul unui polonic, încorporăm apa, pentru a o dilua puțin, fiind foarte groasă. Folosim din nou blenderul.”

Se recomandă ca supă cremă, în general, să fie realizată cu ajutorul unui blender, datorită faptului că nu vor exista anumite ingrediente rămase bucățele prin aceasta. Blenderul este cel care formează consistența unei supe cremă, exact așa cum ar trebui să fie. Astfel, gustul va fi unul pe măsură și ne vom putea bucura de o supă cremă, cu adevărat gustoasă!

„Mai lăsăm puțin supa, după ce am adăugat lichid. Punem o tigaie la încins, unde adăugăm unt, practic vom da culoare supei noastre de linte. Peste acest unt vom adăuga boia de ardei dulce, însă nu pe toată, în funcție de câtă culoare vrem să avem în supă. O s-o desfacem practic în unt și cam asta a fost tot. Tot aici o să punem și menta uscată, nu extrem de multă. O să punem puțină supă peste acest amestec, amestecând ușor, pentru a nu se forma cocoloașe, iar apoi vom turna conținutul peste restul cantității de supă cremă de linte roșie. Vom adăuga și sare și piper și vom da focul mai mic. Supa este gata și îi putem adăuga crutoane, mentă și puțin ulei de măsline.”

Supa cremă de linte roșie  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Citeste si: Ce înseamnă legume blanșate. Care este secretul bucătarilor pentru acest preparat



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies