Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

retete emisiunea well done de pe Kanal d
Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Pieptul de rață cu piure de morcovi este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  piept de rață cu piure de morcovi, realizată de   Ana Urucu,   prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D . În plus, descoperiți și care este secretul pentru un piept de rață cu piure de morcovi, preparat exact așa cum vă place.

 

Pieptul de rață cu piure de morcovi   este un preparat care se poate prepara într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de

doar câțiva pași simpli. Acest preparat are un gust cu adevărat delicios, iar cu siguranță vă veți surprinde plăcut musafirii cu această rețetă.

Nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, chiar la voi acasă. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cel mai gustos piept de rață cu piure de morcovi!

cea mai buna reteta de piept de rata cu piure de morcovi

Citeste si: Cine a inventat burgerul. „Poveștile minunate sunt ca cei mai buni burgeri: mari, suculenți și dezordinați”

 

Rețetă de Piept de rață cu piure de morcovi

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii  Well Done  a canalului  theExclusive Kanal D  ), a realizat cea mai simplă rețetă de piept de rață cu piure de morcovi, absolut delicioasă.

Ingrediente – piept de rață cu piure de morcovi

Veți avea nevoie de următoarele   ingrediente: piept de rață (400 g), unt (50 g), 5 morcovi, smântână de gătit (200 ml), ierburi aromatice și proaspete (rozmarin și cimbru).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mod de preparare - piept de rață cu piure de morcovi

„Dăm drumul la foc și o să punem morcovii la fiert într-o cratiță. Am pus foarte puțină apă cu puțină sare. Am aici cinci morcovi pe care i-am curățat, rămâne doar să îi tocăm rondele. O să îi punem la fiert, în apă cu sare.”

Până în acest moment rețeta de  piept de rață cu piure de morcovi  pare să fie ușor de realizat, ținând cont că primul pas este să ne

ocupăm de piureul de morcovi. Aceștia se pot tăia exact așa cum preferați, pentru că oricum se vor transforma într-un piure absolut delicios, mai ales atunci când se va afla lângă pieptul de rață. Dar haideți să vedem și care este următorul pas.

„Cât timp morcovii fierb, o să crest ă m rața, pentru că e dorim o piele foarte crocantă, dar să nu atingem carnea.

La fel procedăm și cu cealaltă bucat ă de piept. Apoi le lăsăm deoparte, iar când morcovii sunt aproape gătiți, adăugăm smântâna lichidă și tot aici, aproximativ 50 de grame de unt și îi vom l ă sa să fiarbă în continuare.”

Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de  piept de rață cu piure de morcovi, prin intermediul fierberii morcovilor, pentru a îi pregăti de piure, atunci când vine vorba despre cantitatea de

unt pe care o adăugăm, ar trebui să ținem cont și de cât de mult ne dorim să îi simțim gustul, exact ca la un piure de cartofi.

reteta de piept de rata cu piure de morcovi

Citeste si: Alimente care îți dau energie și slăbești. Pe cele mai multe le ai chiar în bucătăria ta

Ne ocupăm acum de raț ă. Fără ulei, punem la încins o tigaie. Este necesar ca tigaia să fie destul de încinsă atunci când adăugăm pieptul de raț ă. Îl punem cu pielea în jos, fără absolut nicio grăsime, pentru că are deja multă grăsime în pielea ei. La foc destul de mic, pentru a nu sări, o să o lăsăm să își topească practic din grăsime și să se prăjească pe ambele părți, cam trei minute pe fiecare.”

Se recomandă ca pieptul de rață să fie preparat într-o tigaie care să nu conțină sub nicio formă ulei, datorită faptului că acest tip de carne, are deja grăsimea necesară care ajută și la prepararea acestuia. Prin urmare, este totodată și o rețetă absolut sănătoasă pentru a se consuma oricând ne dorim să renunțăm la cantitățile de ulei pe care le folosim în mod normal.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când vedem că deja rața își topește din grăsime, o să adăugăm bineînțeles și pentru gust și pentru aromă, câteva crenguțe de cimbru și rozmarin proaspăt, în tigaie. Apoi o să întoarcem rața. S-a rumenit frumos pe o parte și o lăsăm să se rumenească frumos și pe cealaltă parte. O să scoatem crenguțele pentru că ușor, ușor se ard și deja și-au lăsat aroma.”

Aceste ingrediente proaspete, precum sunt ierburile aromatice, cimbrul și rozmarinul, pot oferi rețetei noastre o aromă absolut deosebită, care poate face cu adevărat diferența. În cazul în care vă doriți să adăugați și alte ierburi aromatice, pe care obișnuiți să le puneți la astfel de preparate, o puteți face cu încredere. Contează să le adăugați, pentru ca rețeta de piept de rață cu piure de morcovi să iasă exact așa cum vă doriți.

piept de rata cu piure de morcovi rapid

Citeste si: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Raț a s-a rumenit pe ambele părți și o să închidem focul. Îi mai trebuie cam 6-8 minute, în funcție de cât de gros este pieptul de raț ă. O să o transferăm într-un vas pentru cuptor, pentru a o pune alte 8 minute la cuptor, la 200 de grade Celsius, în funcție de cum vă place de obicei să mâncați raț a, mai în sânge (8 minute) sau mai bine făcută (peste 8 minute). Morcovii îi voi transfera într-un robot, unde îi transformăm într-un piure foarte cremos, cu ajutorul unui polonic. Piureul este gata, iar după cele 8 minute, rețeta este gata în întregime!”

Pieptul de rață cu piure de morcovi  este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

Citeste si: Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies