Pandișpanul cu vișine este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de pandișpan cu vișine, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un pandișpan cu vișine, preparat exact pe gustul vostru.
Pandișpanul cu vișine este un desert care se poate prepara într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli.
În plus, datorită faptului că nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, o veți putea realiza cu ușurință chiar la voi acasă. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de pandișpan cu vișine!
Citeste si: 4 salate de crudități pentru slăbit. Le vei adora
Rețetă de Pandișpan cu vișine
Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive( Kanal D), a realizat cea mai simplă rețetă de pandișpan cu vișine, absolut delicioasă.
Ingrediente – Pandișpan cu vișine
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 4 ouă, 300 g de făină, 300 g de vișine fără sâmburi, 200 g de zahăr, coaja de la o lămâie, 100 ml de ulei, o esență de vanilie, un plic de praf de copt, puțin zahăr pudră (pentru decor) și 200 g de iaurt grecesc.
Mod de preparare- Pandișpan cu vișine
„Vom avea nevoie de un bol mare, unde începem cu făina, le punem toate în bol. Avem aici zahăr, praf de copt, puțină sare, ca în orice prăjitură. Peste făină, zahăr și praf de copt, punem cele 4 ouă, întregi, o esență de vanilie, radem și coaja de la o lămâie mai mică. Puteți să vă jucați cu aromele, și coaja de portocală dacă vă place.”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Până în acest moment rețeta de pandișpan cu vișine pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre adăugarea primelor ingrediente. Nu uitați de faptul că atunci când vine vorba despre coaja de lămâie, pe aceasta o puteți înlocui cu cea de portocală, în funcție de preferințe. Astfel, pandișpanul va avea o intensitate a gustului, mult mai aprofundată. Dar haideți să trecem și la pasul următor.
Citeste si: Ce pește este cel mai bun pentru copii și cum poți să-l pregătești rapid și delicios
„Acum cu ajutorul unei spatule, o să amestecăm toate aceste ingrediente, iar apoi venim cu ultimele ingrediente. Asta este foarte simplă, punem și uleiul, 100 de mililitri de ulei și î ncorporăm bine totul, foarte, foarte bine. O să punem și iaurtul grecesc, gras. Î ncorporăm și iaurtul, cu ajutorul unui tel. Cam asta a fost tot.”
Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de Pandișpan cu vișine, la adăugarea a doar câtorva ingrediente principale, timpul de preparare al acestui desert este unul de scurtă durată. De asemenea, de reținut este faptul că se recomandă să folosim un iaurt grecesc, însă care deține un nivel ridicat de grăsime. Astfel, pandișpanul cu vișine va ieși mult mai pufos la final.
Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”
„Avem aici o tavă, în care turnăm compoziția de pandișpan. Îl nivelăm puțin, iar acum o să adăugăm vișinele. Ale mele sunt congelate, și o să punem cât mai multe... cu atât mai bune. Puteți folosi și puțină făină peste vișine, dacă doriți să nu se ducă prea mult la fundul tăvii.”
Un alt secret al acestei rețete de Pandișpan cu vișine, dezvăluit de prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, ține de faptul că, dacă vă doriți ca vi ș inele să nu ajungă la mijlocul pandi ș panului, ci mai degrabă să rămână la suprafața acestuia, puteți presăra pe deasupra, puțină făină. Astfel, desertul își va păstra și aspectul delicios pe care trebuie să îl aibă.
Citeste si: Rețetă delicioasă de spaghete carbonara. "O rețetă foarte bună și extrem de simplă!”
„Pandișpanul cu vișine este gata de cuptor, la 160 de grade Celsius, pentru aproximativ 50 de minute. Am scos pandișpanul din cuptor, s-a și răcit puțin, iar acum îl vom decora cu zahăr pudră. Sper că v-a plăcut rețeta mea de pandișpan cu vișine și vă urez poftă bună!”
Pandișpanul cu vișine este gata și se poate servi cald. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă delicioasă de tartă cu căpșuni și mascarpone. "O rețetă foarte bună și foarte ușor de făcut!”