Află din rândurile următoare cum prepară chef Ștefan Popescu rețeta de ruladă.
Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară, care și-a creat o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, care îi apreciază rețetele și îi urmăresc cu interes activitate.
De data aceasta, bucătarul a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă și rapid de făcut. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit un desert rapid și simplu de făcut, fără coacere și foarte delicios.
„ Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină .”, a spus cunoscutul bucătar.
Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de chef Ștefan Popescu, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 300 de grame de biscuiți simpli
- 3 linguri de cacao
- 60 de grame de unt
- 125 ml de lapte
- 200 de grame de frișcă îndulcită
Pentru ornat avem nevoie de:
- ciocolată topită (glazură de ciocolată);
- fulgi de cocos;
- merișoare;
- căpșuni.
Mod de preparare:
Procesul de preparare este unul destul de simplu. Prima dată, chef Ștefan Popescu a mărunțit biscuiții și i-a amestecat cu 3 linguri de cacao, unt și lapte, până când a obținut o compoziție omogenă. Într-un bol, a pus 200 de grame de frișcă îndulcită, pe care a bătut-o până s-a întărit. A luat compoziția și a pus-o pe o foaie de copt, iar deasupra a pus o altă foaie de copt și a întins-o frumos, asemenea unei foi.
@chefstefanpopescu Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină! 😍 #retete #retetesimple #rulada #gatim #desertchallenge #dulciuri ♬ original sound- Chef Stefan Popescu