Rețeta pastelor cu slănină afumată, roșii și brânză românească a lui chef Sorin Bontea

Rețeta  pastelor cu slănină afumată, roșii și brânză românească a lui chef Sorin Bontea
Rețeta pastelor cu slănină afumată, roșii și brânză românească a lui chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a pregătit paste cu ingrediente românești.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din țară, iar atunci când nu este pe micile ecrane, chef Sorin Bontea împarte din rețetele sale delicioase cu urmăritorii din mediul online.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru pastele lui chef Sorin Bontea

Citește și: Rețeta de pască fără aluat a lui chef Sorin Bontea! O rețetă rapidă și simplu de făcut: „Pentru această rețetă am nevoie ca toate ingredientele să fie la temperatura camerei.”

Citește și: Rețeta de cheesecake cu fidea scurtă a lui chef Sorin Bontea: „Atunci când cheesecake-ul este gata, se lasă la răcit în cuptor, apoi se pune în frigider pentru scurt timp.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Chef Sorin Bontea  a explicat care sunt ingredientele pe care le folosește la rețeta pastelor cu ingrediente tradiționale, care sunt pașii pentru realizarea sosului, ce cantități folosește și de cât timp aveți nevoie

pentru realizarea lor.

Ingrediente:

  • Slănină afumată
  • Paste
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Ciuperci
  • Roșii proaspete
  • Pătrunjel
  • Busuioc
  • Usturoi
  • Brânză

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Rețeta cu ingrediente românești va fi o combinație dintre slănină afumată, roșii, ciuperci, pătrunjel, usturoi, brânză românească maturată și, bineînțeles,  paste. Apa fierbe, am pus sare. Avem crăticioara în care punem puțin ulei de măsline, nu foarte mult, am slănină și își va lăsa și ea grăsimea. O prăjim un pic, vreau să fac slănina puțin crocantă. Nu facem multă grăsime, mai scot din ea. Pun usturoiul, doi căței tăiați, roșiile cherry, cam 500 de grame, tăiate în patru, pentru a-și lăsa tot sucul.

Sare punem la sfârșit, piper putem pune. Adăugăm ciupercile, 4 ciuperci mai măricele, tăiate.”, a spus chef Sorin Bontea.

Cum prepară chef Sorin Bontea pastele

În timp ce pastele stau la fiert, timp de 9 minute, chef Sorin Bontea pregătește sosul, adăugând prima dată slănina, usturoiul, peste care adaugă roșiile, ciupercile, condimentele și apă de la paste.

După ce le-a adăugat în farfurie, chef Sorin Bontea rade peste ele brânză.  „Pentru că folosesc roșii proaspete am să pun puțin zahăr. Pun pastele la fiert, cam 200 de grame, le fierb cam 9 minute. Adaug peste sos apă de la paste și mai las cam 10 minute.  Pastele sunt aproape gata, vreau să le fierb și în sos, măcar un minut. Mai adaug apă de la paste, piper, sare, pătrunjel.
Puteți să puneți și busuioc, dar nu leuștean sau mărar. Întotdeauna amestec pastele, apoi la pun în farfurie. Pun deasupra brânză rasă românească. Sunt delicioase, încercați-le.”,
a mai spus chef Sorin Bontea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rețeta de cheesecake cu fidea scurtă a lui chef Sorin Bontea! „Atunci când cheesecake-ul este gata, se lasă la răcit în cuptor, apoi se pune în frigider pentru scurt timp.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies