Rețete de pandemie. Rețetă de pâine fără făină. Oricine poate pregăti astfel de turte

Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine
Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine

Rețetă de pâine. Rețete de pandemie. Ei bine, dacă nu ați mai găsit făină și vreți să limitați ieșirile din casă, iată o rețetă de pâine, pentru care nu aveți nevoie de făină.

După cum bine știți, cu câteva zile în urmă, am pornit rubrica „REȚETE DE PANDEMIE”, aici, pe kfetele.ro. Noi ne numărăm printre persoanele care nu vor să iasă din casă pentru a face cumpărături, în contextul apariției COVID-19, motiv pentru care încercăm să bucătărim cu ce avem deja. Totuși, dacă vă e poftă de o pâine proaspătă, ca la bunica pe vatră, dar nu ați mai găsit făină, stați fără griji, căci v-am pregătit o rețetă de pâine fără făină!

Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine
Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine

Citeste si: Rețete pandemie. Ce gătești cu ce ai prin cămară? Iată o listă de rețete cu carne de pui și alte ingrediente de prin casă!

Rețete de pandemie. Această pâine este perfectă pentru persoanele care urmează diete de slăbire, sau pentru oamenii care au diverse intoleranțe alimentare, pentru că nu conține făină, dar nici gluten sau carbohidrați.

Totuși, e impropriu să o denumim pâine, însă gustul este același, vă garantez. Eu știu rețeta asta din Grecia și o prepar de multe ori (mai ales că e foarte rapidă) atunci când vreau să mănânc unt, întins pe pâine caldă. Aceți nevoie doar de: trei ouă, o linguriță de zeamă de lămâie, trei linguri cu vârf de iaurt grecesc și sare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cât poţi păstra carnea la congelator fără să se strice?

Rețete. Cum se prepară pâinea magică, fără făină? Simplu!

Rețetă de pâine. Pentru început, separăm ouăle și batem albușurile spumă, până câd se întăresc, iar separat combinăm gălbenușurile cu zeama de lămâie și iaurtul grecesc. Cu ajutorul unei spatule, combinăm cele două compoziții și amestecăm până ce se omogenizează și uniformizează.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt, pe care vom pune câte două linguri din compoziție, din loc în loc, până ce formăm mai multe pite (atenție însă, lăsați spațiu între ele pentru că vor crește).

Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine
Rețete de pandemie.Rețetă de pâine fără făină. Rețete. Rețetă de pâine

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rețete de pandemie. Pasul final este să adăugăm tava la cuptorul preîncălzit la treapta din mijloc, în compartimentul din mijloc, și să lăsăm pâinicile preț de 35-40 de minute, până când devin rumene, pufoase și crescute. Nu e recomandat să consumați aceste pâinici calde și, chiar dacă sunt irezistibile, trebuie să le lăsați măcar 10 minute la răcit și odihnit.

Citeste si: Rețete. Cartoful- alimentul pe care toți românii îl au în case. Rețete de pandemie- feluri de mâncare pe bază de cartofi



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

DESCOPERĂ: Cartoful - alimentul pe care toți românii îl au în case. Feluri de mâncare pe bază de cartofi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies