„Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.” Oana Roman a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare

„Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.” Oana Roman a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare
„Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.” Oana Roman a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare

După ce a avut parte de o perioadă grea, Oana Roman a simțit nevoia să se relaxeze într-o vacanță în Egipt. Despărțirea de Marius Elisei a dat-o peste cap pe vedetă, mai ales că au ieșit la iveală anumite detalii din viața lor de familie.

Oana Roman s-a bucurat departe de casă, într-o vacanță în Egipt și a avut ocazia să își etaleze silueta, deoarece a reușit să dea jos un număr vizibil de kilograme.

Citește și: „Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

Oana Roman a slăbit 25 kilograme

Oana Roman și Isabela, fiica ei, au fost într-o vacanță, unde s-au simțit pe cinste, departe de casă, la soare și căldură. Micuța a împlinit vârsta de 9 ani, iar mama ei i-a făcut pe plac și s-au simțit de minune.

Pe rețelele de socializare Oana Roman a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, în ținute de plajă. Un costum de baie cu decolteu, în partea de jos o fustă, o rochiță de plajă și o ținută cu caftan roz, sunt câteva dintre articolele vestimentare pe care vedeta le-a postat în mediul online.

Vedeta a povestit că a slăbit aproximativ 25 de kilograme, dar ea își dorește ca rezultatele să se vadă în mărimea hainelor, nu pe cântar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am început în 2019 cu criolipoliza, cu care am slăbit, după 3 ședinte pe zonă, în jur de 12 cm în talie și șolduri (…) Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.

Am ținut și țin încă și dieta dar voi face o postare separată pe subiect”, scria Oana Roman pe pagina ei de Instagram, la finele anului trecut.

Cum a slăbit Oana Roman

Oana Roman a declarant că ține postul intermitent cu 16 ore și sunt zile în care ajunge chiar la 20 fără să își dea seama.

În cele 8 ore în care poate mânca, poate alege să mănânce orice, dar nu oricât.

Vedeta a mai mărturisit că este încântată că poate să iasă din casa fără machiaj, cu toate că a slăbit mult, pielea pe față este încă în regulă. Aceasta nu s-a dat cu cremă pe față aproape deloc, până recent și nici nu are niciun fel de intervenție estetică la față.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok.

Nu m-am dat cu cremă pe față aproape deloc până de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an. Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeți, nas, ca să arăt ca X mi-a dat un nume. Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față.
Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok așa. Și, în afară de a folosi creme bune, nu intenționez să fac nimic altceva! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât să trăiesc bine fără să fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pentru că am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură”,
mai spunea Oana, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: ”Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită.” Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies