Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană?

bani de la stat
milioane de români vor primi bani de la stat

Bugetarii vor avea parte și în 2021 de vouchere de vacanță. Ce presupune proiectul publicat de Ministerul Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a publicat un proiect privind modificarea mai multor măsuri fiscal-bugetare din România. Ce schimbări vor avea loc în 2021 și cine va primi în continuare bani de la stat?

Românii vor beneficia de vouchere de vacanță și în 2021

Proiectul are legătură, printre altele, și cu voucherele de vacanță pe care bugetarii le primeau în fiecare an. Din cauza pandemiei de coronavirus, turismul din România a avut destul de mult de suferit în 2020, dar românii au preferat să călătorească totuși în țară pentru a fi siguri că nu se

îmbolnăvesc.

Citeste si: Medicul român Herman Berkovits, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19: "Era momentul..."

Astfel, voucherele de vacanță  pentru perioada iulie 2019- 31 decembrie 2020, s-au dovedit a fi benefice pentru toți proprietarii de pensiuni, hoteluri sau locuri de vacanță din România datorită faptului că aproximativ 1 milion de români și-au petrecut concediile în țară, atunci când acest lucru a fost posibil.

bani pentru romani
românii vor avea parte de bani de la stat și în 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Românii au reușit să își rezerve locuri în diverse pensiuni sau hoteluri din țară în perioadele în care pandemia de COVID-19 a permis acest lucru și asta i-a ajutat pe proprietarii afectați de pandemie.

Tot datorită cetățenilor care au preferat vacanțele în România, cererile de creștere a cazărilor a crescut cu 10% în acest an.

Citeste si: Alexandru Rafila critică începutul campaniei de promovare a vaccinării Anti-Covid-19: "Bate pasul pe loc" 

Documentul propus de Ministerul Finanțelor arată că bugetarii vor primi în continuare vouchere de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei.

cine va primi bani de la stat
voucherele de vacanță au adus un plus turismului din România[Sursa foto: PixaBay]

Acordarea voucherelor de vacanță până la data de 31 decembrie 2021 va reuși să sprijine industria hotelieră, puternic afectată de pandemia de coronavirus.

Astfel, proprietarii vor reuși să strângă ce-au pierdut în lunile în care activitățile au fost suspendate. 

În proiectul propus de Ministerul Finanțelor se menționează că este necesară reglementarea modalităților de decontare a serviciilor turistice în 2021 pentru: personalul militar, poliţiştii, funcţionarii publici cu statul special din sistemul administraţiei penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O nouă mutație a COVID-19, descoperită în Italia! Seamănă cu cea din Marea Britanie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies