Romeo și Seya, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?! Cum s-au dat de gol?

seya si romeo cuplu
Seya și Romeo au mers în camera roșie și au avut un moment tandru

Se leagă noi relații la Puterea Dragostei, în cel mai nou episod al show-ului de la Kanal D. Care va fi noul cuplu din casă?

Printre intrigi și scenarii care apar în cel mai nou episod de la Puterea Dragostei, o întâlnire neașteptată în camera roșie îi lasă pe telespectatori cu gurile căscate. Romeo și Seya își iau un moment pentru a discuta fără ca ceilalți să-i deranjeze, însă spiritele se aprind destul de ușor între cei doi concurenți. Vor forma cei doi un cuplu?

Romeo și Seya, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?!

Telespectatorii Puterea Dragostei au putut lesne observa că noua concurentă de la Puterea Dragostei, Seya, nu se lasă deloc mai prejos chiar dacă a intrat destul de recent în competiție.

Frumoasa cântăreață a pus deja ochii pe un bărbat și este gata să-l cucerească fără a se lăsa doborâtă de alte pretendente. 

Citeste si: Ella și Livian de la Puterea Dragostei s-au revăzut! Ce au discutat cei doi?

romeo puterea dragostei
Romeo a făcut un pas în față și a sărutat-o pe Seya în camera roșie[Sursa foto: Instagram Romeo]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Romeo, căci despre el este vorba, va intra în camera roșie cu Seya, cea pe care și-ar dori să o aibă ca parteneră în cel mai scurt timp.

Cei doi au parte de discuții aprinse, dar și de un moment extrem de tandru, ceea ce îi va lăsa cu gurile căscate pe telespectatorii show-ului de la Kanal D.

Citeste si: Mariana vrea să plece de la Puterea Dragostei pentru Rareș? Ce a declarat concurenta?

Seya este deja cunoscută în lumea mondenă ca fiind o femeie hotărâtă și pasională, astfel că atunci când Romeo decide să o sărute pe concurenta de la Puterea Dragostei,  aceasta nu se lasă mai prejos și îi răspunde cu aceeași monedă.

seya relatie romeo
Seya și Romeo par a forma următorul cuplu de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Seya]

Deși Romeo și-a mai încercat norocul și cu alte concurente, se pare că de data aceasta norocul va fi de partea lui, ceea ce nu poate decât să îl bucure.

Se știe deja faptul că Romeo nu este un concurent care să aștepte ca lucrurile să se întâmple de la sine și ia atitudine atunci când își dorește foarte mult o femeie. 

Să fie oare acesta cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?! Vom vedea în cel mai nou episod el emisiunii din data de 25 februarie 2021.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Alex Zănoagă pleacă la Survivor România?! Ce a declarat Simina Loica?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies