Rona Hartner, operată de tumoră la colon: "A fost o intervenție complicată"

Rona Hartner, operată de tumoră la colon:
Rona Hartner, operată de tumoră la colon: "A fost o intervenție complicată"

Diagnosticată cu tumoră pe colon, actriţa Rona Hartner (45 de ani) a suferit ieri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, o intervenţie chirurgicală complicată care a durat şase ore.

Logodnicul vedetei, Herve, s-a rugat continuu pentru iubita lui şi a aşteptat ca ea să fie readusă astăzi în salon, de la Terapie Intensivă. Vedeta va primi într-o lună verdictul medicilor: tumora e canceroasă sau nu!

Rona Hartner, operată de tumoră la colon

Actriţa trebuia să plece în Franţa, dar a acuzat probleme de sănătate, iar medicii i-au descoperit o tumoră pe colon şi au internat-o de urgenţă pentru operaţie.

„Este o operaţie complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operaţiei. În funcţie de acest lucru, se poate lua o decizie”, a declarat, la Antena Stars, medicul urgentist Tudor Ciuhodaru.

Citeste si: Fiecare zodie are secretul ei. Acesta este temperamentul fiecărui nativ

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Primele simptome care apar în toate tipurile de cancer! Atenție mare la ele!

Rona Hartner, operată de tumoră la colon

Prietenii artistei au declarat, pentru Click!, că Rona Hartner a ieşit cu bine din operaţie. „A fost o operaţie clasică, pentru a putea îndepărta tumora. Intervenţia a fost complicată, dar s-a încheiat cu bine după şase ore.

Rona se află la Terapie Intensivă, pentru a fi monitorizată, iar astăzi va fi readusă în salon”, ne-au spus sursele menţionate.

Citeste si: Bolile la care ești predispusă în funcție de luna în care te-ai născut: studiul care te va face să simți fiori reci pe șira spinării

Cea care a anunţat că trece prin clipe grele e însăşi artista, care a transmis live pe Facebook chiar de pe patul de spital.

„Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun. Să nu vă fie frică să mergeţi la doctor când vă simţiţi rău. Am crezut că e ocluzie intestinală, dar e vorba de o tumoră şi nu mi-e frică să o oprez în urgenţă. E cea mai bună soluţie. Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”, a spus Rona.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

5 tipuri de botine pe care să nu le ratezi primăvara aceasta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies