Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez: "Ne iubim de două luni"

roxana buzoiu iubit
Roxana Buzoiu recunoaște că este fericită alături de iubitul congolez

Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este într-o relație cu fotbalistul congolez de mai bine de două luni. Cei doi au planuri de nuntă?

Roxana Buzoiu, frumoasa şatenă care a participat la Puterea Dragostei, se iubește de mai bine de două luni cu N’Sendo Kololo, un fotbalist congolez în vârstă de 30 de ani. Fosta iubită a lui Iancu Sterp mărturisește că are planuri de nuntă.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez

Roxana Buzoiu recunoaște că este extrem de fericită în noua relație, dat fiind faptul că are planuri de nuntă cu iubitul congolez.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei își dorește și copii în viitorul apropiat, însă aceștia vor veni la momentul oportun.

„De Paște, l-am prezentat părinților și bunicilor. L-au îndrăgit foarte mult, au rămas surprinși de felul lui de a fi. În viitorul apropiat, urmează să merg și eu la părinții lui. Este o relație serioasă, nu ne mai ascundem relația nici eu, nici el. Ne-am mutat deja împreună, stăm când la el, când la mine.

Citeste si: Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei dar s-au ținut de cuvânt! Ce surpriză au foștii concurenți?

roxana buzoiu despre iubit
Roxana Buzoiu are planuri de nuntă cu iubitul congolez[Sursa foto: Instagram Roxana Buzoiu]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu există zi în care să fim separați. Ne iubim de două luni, suntem la început, dar lucrurile avansează repede.

Acum sunt total schimbată, sunt mai matură, mai calculată, nu mai sunt nici certăreață”, spune Roxana Buzoiu.

Citeste si: Ioana Tufaru s-a despărțit de soțul ei?! "Tocmai din motivul acesta"

“Momentan nu avem planuri de nuntă, însă, de copii, da, ne dorim amândoi să devenim părinți. Vrem doi copilași. Însă, timpul o să decidă acest lucru. Nu ne grăbim, acum el este cu business-ul său, eu, la fel, am afacerile mele cu haine”, a continuat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

roxana buzoiu relatie
Roxana Buzoiu își dorește copii cu noul iubit[Sursa foto: Instagram Roxana Buzoiu]

Roxana Buzoiu a recunoscut faptul că a avut o meserie pe care nu multă lume o agreează și pe care fosta iubită a lui Iancu Sterp o regretă.

„Să nu faceți asta, pentru că este o prostie! Nici nu știam ce trebuie să fac… Și vreau să vă mai spun ceva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor.

Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut…”, povestește Roxana Buzoiu pentru playtech.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies