Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”

Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”
Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”

Roxana de la Puterea Dragostei și-a făcut fanii să creadă că și-a pus silicoane. După ce au văzut fotografia i-a spus că a exagerat cu sânii și buzele.

Roxana de la Puterea Dragostei este, încă de la intrarea ei în emisiune, una dintre cele mai controversaet concurente. Scandalurile și certurile repetate în care a fost implicată au adus-o în atenția publicului. Fie că îi admiră curajul, personalitatea puternică și felul impulsiv de fi, fie că o condamnă pentru comportamentul ei, numele Roxanei este pe buzele celor care urmăresc show-ul de televiziune.

Frumoasa Roxana are aproape 250.000

de urmăritori pe pagina ei de Instagram și publică aproape zilnic fotografii în care își etalează silueta perfectă și ținutele care o un în valoare. Recent, însă, a atras atenția cu decolteul ei. Fanii bănuiesc că tânăra și-a pus și silicoane după ce, în scurta vacanță de Paște petrecută în România, ea a apelat la un medic pentru a a-și mări buzele.

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reacția fanilor când au văzut fotografia cu Roxana! S-au gând că și-a pus silicoane

Dacă unii dintre fani spun că decolteul generos pe care Roxana îl afișează în fotografia cu pricina se datorează sutienului cu burete pe care ea l-ar purta pe dedesubt, alții spun că ea a apelat la serviciile unui chirurg estetician.

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

„Și-a strâns și ea sutienul ăla sa para ca are sâni mai mari”, a scris o tânără care nu crede că Roxana s-a operat.

„Dupa acid in buze,ti-ai pus si silicoane? Te distrugi fizic singura... Păcat...”, a scris o admiratoare a emisiunii, care nu este de acord cu operațiile estetice. „Acum sincer, ai exagerat foarte mult și cu buzele și sânii! Dar, dacă ție îți place, nu trebuie să-i placă și altuia.

Cel mai bine e sa fii natural, așa cum te-a dat Dumnezeu,sincer. Nu știu dacă aveți aceeași părere ca mine, dar asta este părerea mea.”, a mai transmis o fană. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies