Roxana Hulpe s-a căsătorit și se zvonește că este gravidă. Rochia de mireasă a dat-o de gol

roxana hulpe
Roxana Hulpe

În ultima perioadă, Roxana Hulpe a avut parte de succes atât pe plan profesional, cât și personal. După ce a avansat în carieră, vedeta se mai poate bucura de o reușită. De puțin timp, prezentatoarea TV are o relație cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu.

În acest weekend, cei doi s-au căsătorit, dar imaginile postate pe rețelele de socializare, i-au făcut pe fanii Roxanei să se întrebe, dacă nu cumva este însărcinată.

Roxana Hulpe a spus „DA” Ce suspiciuni a ridicat prezentatoarea TV

roxana hulpe iubit
Roxana și Bogdan la cununia civilă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ruby, declarații despre nuntă și copii. Ce planuri are vedeta

Luna trecută, frumoasa blondină a avut parte de o cerere în căsătorie cu adevărat specială.

Partenerul ei de viață a ales să o ceară de soție chiar la festivalul UNTOLD, fiind unul dintre organizatori. Weekendul acesta a avut loc și nunta, într-o locație tot în Cluj Napoca, un restaurant de pe lacul Tarnița. Roxana este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărășește cu urmăritorii săi, multe detalii din viața ei. De multe ori, vedeta se filma în timp ce era la sală, făcând sport și se poate mândri cu un trup de invidiat.

roxana hulpe sot
Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Gata, e bătut în cuie” Vlăduța Lupău a stabilit totul pentru botezul lui Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru nuntă, Roxana a ales să poarte o rochie lungă, destul de mulată și o coroniță cu flori.

Se pare că rochia de mireasă a stârnit multe suspiciuni, deoarece se crede că vedeta ar fi gravidă. În imagini, pare că burtica vedetei este una puțin mai mare, semn că ar urma să devină mămică. Mai mult, se crede că motivul pentru care Bogdan și Roxana  au organizat nunta atât de devreme, ar fi tocmai posibila sarcină.

Roxana Hulpe este în culmea fericirii. Ce a declarat vedeta

roxana hulpe s a casatorit
Roxana și partenerul ei s-au căsătorit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roxana Hulpe a spus „DA”. În ce loc special a fost cerută în căsătorie

În momentul când a fost cerută de soție, vedeta a fost foarte emoționată și surprinsă și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

  „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul.

Da. Nespus.”,  a transmis prezentatoarea.

De această dată,  Roxana Hulpe a ales să posteze în mediul online o fotografie cu ea ș Bogdan Rădulescu, chiar din momentul în care se pregăteau să semneze actele pentru căsătorie.

  „Am totul. Această clipă pentru totdeauna”, a scris Roxana, pe contul ei de Instagram.

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies