Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie
Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie

Află din rândurile de mai jos cele mai puternice rugăciuni pentru soți!

Rugăciunea joacă un rol important în viața fiecărui om deoarece reușește de fiecare dată să mențină armonia și pacea în fața încercărilor și provocărilor vieții de zi cu zi. Când dificultățile apar în viața de cuplu, invocarea ajutorului divin aduce lumină și liniște acolo unde există neînțelegeri. Află din rândurile următoare care sunt cele mai puternice rugăciuni pentru soți!

Rugăciunea care se spune pentru înțelegere între soți

Citește și: Rugăciune către Sfânta Ana, mama Maicii Domnului. E considerată ocrotitoarea copiilor și a maternității, cum e bine să te rogi

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți[Sursa foto: freepik]

Citește și: Urări de Sfânta Maria de trimis pe 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți

Sfântul Petru, cunoscut înainte ca cneaz al orașului Murom, s-a confruntat în tinerețe cu o boală gravă de piele care i-a afectat înfățișarea și sănătatea.

Niciun medic nu a reușit să-l vindece. Ulterior, i-a apărut în vis că fata unui apicultor l-ar putea vindeca. Așa a întâlnit-o pe Fevronia, o femeie simplă dar înțeleaptă și evlavioasă dintr-un sat. Ea l-a tratat și i-a cerut ca, în schimb, să o ia de soție. Deși Petru era de neam nobil, iar Fevronia nu, s-a ținut de cuvânt și au devenit soț și soție, după ce a refuzat-o inițial.
Cei doi Sfinți sunt un model de căsătorie creștină, fiind ocrotitori ai familiei și în special ai tinerilor proaspăt căsătoriți. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Viaţa Sfântului binecredincios cneaz Petru, în călugărie David şi a Sfintei cneaghine Fevronia, în călugărie Eufrosinia, făcătorii de minuni din Murom, a fost un model de căsnicie creștină, şi ca atare sunt ocrotitori ai celor ce se căsătoresc.

Mari bineplăcuţi ai lui Dumnezeu şi preaminunaţi făcători de minuni, binecredinciosule cneaz Petru şi binecredincioasă cneaghină Fevronia, osârdnici rugători pentru noi către Dumnezeu! La voi alergăm şi vouă ne rugăm cu nădejde tare: înălțați pentru noi, păcătoșii, sfintele voastre rugăciuni către Dumnezeu şi cereți de la bunătatea Lui toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre: credință dreaptă, nădejde bună, dragoste nefăţarnică, bună credință neclintită, sporire în faptele cele bune, pace în lume, bună rodire a pământului, bună întocmire a văzduhului, sănătate trupurilor şi mântuire sufletelor.

Mijlociţi pe lângă Împăratul Ceresc pace, liniște şi bună rânduială pentru toţi binecredincioşii creștini. Păziţi-ne pe noi de tot răul, şi pe toţi dreptslăvitorii care la voi aleargă adumbriţi-i cu lucrarea harică a rugăciunilor voastre bineplăcute lui Dumnezeu şi toate cererile lor cele cu evlavie împliniţi-le. Aşa, sfinților făcători de minuni, nu treceți cu vederea rugăciunile noastre, ci mijlociți pentru noi pururea către Domnul şi cu ajutorul vostru învredniciţi-ne să primim mântuirea cea veşnică şi să moștenim Împărăţia lui Dumnezeu, ca să slavoslovim iubirea de oameni cea negrăită a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, a lui Dumnezeu Celui
în Treime închinat, în vecii vecilor. Amin.”

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți[Sursa foto: freepik]

Ce altă rugăciune poți să rostești pentru liniște în casă 

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți[Sursa foto: freepik]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Sfinții Adrian și Natalia au fost soți creștini care au trăit în secolul al IV-lea în timpul persecuțiilor împotriva creștinilor din Imperiul Roman. Adrian era un ofițer roman care, inspirat de credința celor persecutați, a ales să devină creștin, mărturisindu-și credința în fața împăratului. Natalia l-a sprijinit pe parcursul chinurilor sale, devenind astfel un simbol  al iubirii și sprijinului reciproc, cât și al devotamentului față de Dumnezeu.

„O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre. Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile, ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin”

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Urări de Sfânta Maria de trimis pe 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies