Rulouri de pui cu sparanghel și bacon. O aromă desăvârșită cu fiecare mușcătură!

retete cu preparate pui

Rulouri de pui cu sparanghel și bacon

Rulourile de pui cu sparanghel și bacon se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de rulouri de pui cu sparanghel și bacon.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase rulouri de pui cu sparanghel și bacon, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Rulouri de pui cu sparanghel și bacon

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 6 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Cine a inventat biscuiții. Povestea strălucitoare a mâinilor iscusite care au inventat acest desert

rulouri de pui cu sparanghel si bacon
Rulouri de pui cu sparanghel și bacon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Pavlova cu sirop de zmeură. Potrivită pentru o aniversare reușită!

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 6 persoane

Ingrediente

  • 12 felii de piept de pui dezosat
  • 12 felii de bacon
  • 10 bucăți de sparanghel
  • 2 morcovi
  • zeama de la o lămâie
  • Sare
  • piper negru măcinat

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv

pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

retete de gustare
Rulouri de pui cu sparanghel și bacon[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. In primul și în primul rând, pentru a pregăti această delicioasă rețetă trebuie să ne apucăm de felierea pieptului de pui. Așadar, în cazul în care nu ați tăiat deja pieptul de pui în felii, acum trebuie să faceți acest pas, pentru ca ulterior, cu rolul unui bătător special de șnițele, să bateți puțin carnea, pentru a o subția.
    În continuare, după ce ați făcut acest pas toate feliile de piept de pui se vor așeza într-un bol de dimensiuni mai mari, pentru ca deasupra să le condimentăm cu sare și piper negru măcinat, timp în care vom stoarce și zeama de la 1/2 de lămâie, pentru ca ulterior să o adăugăm peste pieptul nostru de pui. Ne asigurăm că aceste condimente și zeama de la lămâie au ajuns pe toate feliile de piept de pui, iar ulterior acestea se vor lăsa de timp de aproximativ 30 de minute.
  2. In acest timp ne
    vom ocupa și de legume. Așadar, tot ce trebuie să facem este să începem să tăiem legumele, în special morcovii, după ce am curățat și am spălat bine, îi vom tăia în bețigașe, nici prea groase, dar nici prea subțiri, iar în cazul în care nu doriți să lăsați bucățile de sparanghel exact așa cum sunt, bineînțeles după ce le-ați spălat puțin și curățat, le puteți tăia și pe acestea în bețigașe, în funcție de preferințe.
  3. A venit momentul să încingem și cuptorul la o temperatură de 180°C, pentru a fi pregătit pentru momentul în care vom introduce în cuptor preparatul nostru.
  4. Acum vom avea nevoie de un tocător de dimensiuni mai mari, pe care vom așeza o felie sau 2-a de bacon, în funcție de preeferințe, iar peste ea vom așeza și o felie de piept de pui. Apoi vom grupa, în funcție de preferințe, câteva bețigașe de legume, atât de morcovi, cât și de sparanghel, pentru a le așeza in centrul bucății de piept de pui, astfel încât, bucățile de sparanghel și morcovi să iasă din bucata noastră de pui și bacon. Apoi cu grijă, vom începe să rulăm, atât bacon-ul cât și bucata noastră de piept de pui, peste bețigașele de morcov și sparanghel. Procesul se va repeta până când vom termina toate bucățile de bacon, dar și de piept de pui și legumele.
  5. Odată ce am terminat cu acest pas, toate bucățile se vor așeza într-o tavă de cuptor, în care am adăugat puțin ulei în prealabil, și vom introduce tava în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, până când observăm că bacon-ul a prins puțină culoare, și bineînțeles carnea este pătrunsă.
  6. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, vom lăsa preparatul timp de aproximativ 5 minute, iar ulterior îl vom scoate din tavă, iar rețeta de astăzi e gata de servit, în cazul în care doriți, alături de un sos. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete pentru cina
Rulouri de pui cu sparanghel și bacon[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tort Pavlova cu glazură de caise. Un desert ușor, asemănător cu un norișor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies