Rutina anti-aging. Ghid detaliat pentru o îngrijire anti-imbătrânire eficientă!

Rutina anti-aging. Ghid detaliat pentru o îngrijire anti-imbătrânire eficientă!
Rutina anti-aging. Ghid detaliat pentru o îngrijire anti-imbătrânire eficientă!

Află din rândurile de mai jos care sunt este rutina eficientă de anti-îmbătrânire!

Multe femei întâmpină probleme atunci când vine vorba de rutina de îngrijire anti-ageing și consideră că au nevoie de numeroase produse pentru a-și menține pielea fermă. Cu toate astea, ele trebuie să știe faptul că sunt necesare doar câteva produse simple care, dacă vor fi folosite corespunzător, vor avea efecte spectaculoase pe termen lung.

Nu sunt necesare produse scumpe care sunt des promovate, deoarece vor fi de ajuns cele care conțin ingrediente bune și cele care sunt potrivite pentru tipul de ten al fiecărei femei.

Astfel, vei afla din rândurile următoare câteva produse care nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire anti-îmbătrânire!

Retinol

În rutina de îngrijire a pielii poate fi un adevărat ajutor retinolul. Produsul de îngrijire este o formă a vitaminei A, care face parte din categoria retinoizilor. Astfel, este o substanță organică ideală pentru sănătatea ochilor, pielii și sistemului imunitar.

Retinolul regenerează celulele epidermei, menține sănătatea vizuală și susține sistemul imunitar. Totodată, este folosit în produsele de îngrijire a pielii pentru a trata acneea și pentru a îmbunătăți textura pielii.

Retinolul reușește să construiască și să păstreze colagenul în piele, astfel că va netezi textura pielii și va uniformiza nuanța neuniformă a pielii și a opacității pielii care pare mai strălucitoare și mai unificată. Acesta luptă, de asemenea, împotriva liniilor fine și a ridurilor.

De asemenea, este potrivit pentru tipurile de ten normal, gras, uscat sau mixt.

Citește și: Ce înseamnă factor de protecție 50. Explicarea semnificației și importanței sale în protecția solară eficientă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cremă de ochi

Rutina anti-aging[Sursa foto: freepik]

Crema de ochi este nelipsită deoarece este ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă din jurul ochilor.

Aceasta va ameliora cearcănele și ridurile fine. Produsul se va absorbi în piele pentru a hidrata, ilumina, decongestiona și a reduce pungile nedorite de sub ochi. 

Potrivit specialiștilor, pielea din zona ochilor îmbătrânește mai rapid decât restul feței, ceea ce poate face ca o femeie să arate cu până la 20 de ani mai în vârstă. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că zona din jurul ochilor este cea mai subțire piele cu cea mai scăzută elasticitate și umiditate.

De asemenea, ridurile se formează prin pierderea de colagen și elastină în jurul pielii subțiri ale pleoapelor. Femeile pot lua în considerare o cremă de ochi cu retinol deoarece este un ingredient anti-îmbătrânire foarte eficient.

Protecție solară

Rutina anti-aging[Sursa foto: freepik]

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră trece prin multe schimbări. Pielea devine subțire și mai puțin plină. Își pierde capacitatea de regenerare din cauza circulației sanguine mai reduse.

Ridurile încep să apară din cauza metabolismului întârziat al pielii și celulelor glandulare. Protecția solară este recomandată a fi folosită zi de zi în rutina de îngrijire de dimineață, ideal după hidratarea pielii. Astfel, SPF-ul se folosește pe față și pe gât cu minim 15-20 de minute înainte de expunerea la soare, pentru a avea un rezultat mult mai eficient. De asemenea, acesta trebuie reaplicat frecvent, mai exact la fiecare 2 ore, în special atunci când apare transpirația, după contactul cu apa sau folosirea unui prosop care poate șterge produsul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Mască de față anti-îmbătrânire. Ghid complet al celei mai bune măști de față pentru a combate semnele îmbătrânirii și a-ți redobândi fermitatea și strălucirea pielii!

Cremă hidratantă

Rutina anti-aging[Sursa foto: freepik]

De asemenea, o rutină anti-ageing completă trebuie să înceapă cu o cremă de hidratare calitativă. Cremele hidratante anti-ageing conțin, de cele mai multe ori acid hialuronic, colagen, vitamina C sau retinol pentru a îmbunătăți textura pielii și pentru a reduce aspectul liniilor fine și ridurilor. Aceasta se folosește în fiecare dimineață și seară, pe pielea curată și uscată.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce înseamnă factor de protecție 50. Explicarea semnificației și importanței sale în protecția solară eficientă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies