„S-a declanșat alarma. I-am terorizat pe vecini! Suntem zob.” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?

„S-a declanșat alarma. I-am terorizat pe vecini! Suntem zob.” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?
„S-a declanșat alarma. I-am terorizat pe vecini! Suntem zob.” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au avut o noapte agitată.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Astfel, cei doi soți îi țin la curent pe fanii lor cu ultimele schimbări care se produc în viața lor.

De data aceasta, însă, prezentatorul TV și soția sa au trecut printr-o experiență neplăcută și au povestit totul în mediul online.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, o noapte cu peripeții

Citește și: „Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii” Cristina Șișcanu, dezamăgită de unele persoane din viața sa!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au avut o noapte de coșmar. Cei doi nu s-au putut odihni deloc din cauza alarmei pe care o au montată în curtea casei, care s-a declanșat de mai multe ori și a generat un zgomot supărător.

Astfel, atât cei doi soți cât și vecinii lor au fost deranjați de gălăgie, iar ei nu au putut să închidă un ochi toată noaptea, mai ales că dis de dimineață trebuia să o pregătească pe fiica lor pentru școală.

Ziua asta a început bine! Noaptea s-a declanșat alarma de securitate de mai multe ori. I-am terorizat pe vecini! Nici noi n-am reușit, din cauza asta, să mai dormim cine știe ce, pentru că Petra la ora 7 și 15 minute trebuia să fie în autobuzul care o ia de acasă.

Și pentru Cristina a fost înfiorător, nici pentru mine n-a fost comod .”, a povestit Mădălin Ionescu într-un filmuleț postat pe Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce s-a întâmplat cu Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și: „Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă!” Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soția lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, probleme în toiul nopții. Ce s-a întâmplat în casa celor doi soți?
Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Se pare, însă, că problemele nu s-au terminat pentru cei doi soți, care au rămas și fără internet. Mădălin Ionescu a mărturisit că este o persoană foarte ocupată astfel încât uită adesea să plătească factura la internet. Acest lucru a dus la deconectarea de la serviciile de internet pentru neplată. Ulterior, prezentatorul TV și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că nu este anunțat înainte de data scadentă.

Mădălin Ionescu: „După asta, am rămas fără serviciile de internet. Ne-au deconectat băieții. Sunt foarte ocupat. Mi se întâmplă să nu mai știu în ce zi trebuie făcute plățile. Uit chestiile astea, sincer și din păcate, compania nu are, deși plătesc un abonament foarte scump, un sistem prin care să își avertizeze clienții că se apropie scadența sau că există riscul deconectării. (…) Acum avem o întâlnire de business, sper să fie ok.”

Cristina Șișcanu: „Sunt leșinată!(…)”

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu: „Noi fără internet suntem zob! Acum să sperăm că această întâlnire va fi soldată cu…”

Cristina Șișcanu: „Era să zic eșec!”

Mădălin Ionescu: „Nu, Doamne ferește! Cu un rezultat pozitiv!”, a fost dialogul pe care l-au purtat cei doi soți.

Ulterior, în urma postării prezentatorului din mediul online, mulți internauți au sărit în ajutorul acestuia cu privire la serviciile de internet. Unul dintre ei chiar i-a propus să își seteze o alarmă înainte de data scadentă, astfel încât să evite astfel de situații. Cu toate acestea, Mădălin Ionescu nu a luat în calcul această posibilitate, continuând să dea vina pe compania care îi asigură internet.

 „ Îmi plac chestiile simple. Nu vreau sa muncesc pentru astfel de lucruri. Pl ă tesc un abonament scump. Ar trebui sa am servicii pe m ă sură .”, a mai spus Mădălin Ionesc u în mediul online.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Învață fata să vorbească, e mare! Deocamdată, ei nu știu ce implică lumea virtuală.” Ce cadou a primit Tavi Clonda de la Gabriela Cristea și fiicele lui

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies