„Să vă zic ceva intim! Eu nu am primit acel inel!” Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă

„Să vă zic ceva intim! Eu nu am primit acel inel!” Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă
„Să vă zic ceva intim! Eu nu am primit acel inel!” Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă

Ioana Ginghină se pregătește să se căsătorească din nou, de această dată cu partenerul său de viață, Cristi Pitulice, cu care a fost împreună de mulți ani și care i-a adus din nou fericirea după divorțul de fostul soț.

Nunta este programată pentru data de 23 septembrie, iar Ioana are unele nemulțumiri în ceea ce privește detaliile organizatorice, inclusiv inelul de logodnă, care, deși pare un detaliu minor, este important pentru ea.

Citește și: “Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

Ioana Ginghină încă așteaptă inelul de logodnă potrivit

În timpul unei apariții la o emisiune TV, Ioana Ginghină a făcut o dezvăluire neașteptată despre cererea în căsătorie, care nu a fost exact ceea ce și-ar fi dorit.

Actrița a mărturisit că nu a primit inelul de logodnă, sau cel puțin nu pe cel potrivit, așa cum și-ar fi dorit ea.

Chiar dacă viitorul său soț i-a oferit mai multe inele de logodnă, niciunul nu a fost pe gustul Ioanei Ginghină și ea i-a comunicat acest lucru fără să îi fie teamă de reacția lui.

Ioana recunoaște că, odată cu înaintarea în vârstă, a devenit mult mai exigentă și, deși mulți spun că nu contează inelul, ci sentimentele, pentru ea acest lucru contează și nu a ezitat să-și exprime opinia, mai ales că

este într-un mediu în care poate fi judecată pentru asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana a recunoscut că, odată cu trecerea timpului, și-a crescut standardele și, chiar dacă mulți spun că sentimentele sunt mai importante decât inelul, pentru ea inelul contează și nu s-a ferit să admită asta, mai ales că aceasta este a treia sa căsătorie.

Pentru a evita alte greșeli în alegerea inelului, Ioana i-a spus partenerului exact de unde să cumpere inelul și ce specificații să aibă. Problema a fost cu pietrele, care nu aveau dimensiunile dorite.

„Dacă vreți să vă zic ceva intim, eu încă nu am primit acel inel. Eu am primit inele de la Cristi, dar... Nu că nu l-am primit, el m-a cerut cu inel, dar nu...”,

a spus actrița.

Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă
Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă[Sursa foto: Facebook]

Ce a mărturisit actrița despre inelul de logodnă

 Întrebată ce inel și-ar fi dorit, actrița a răspuns că unul puțin mai mare, iar piatra celor pe care le-a primit până în momentul actual nu corespunde ca dimensiune.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Un pic mai mare, un pic mai... Adică să fie un inel mai așa. Păi niște inele, dar piatra nu corespunde ca dimensiune. Și eu tot glumesc acum. Până nu primesc inelul nu mai zic nimic. Ca să nu mai meargă la greș ca să zic așa, i-am dat un link frumos. Lumea zice că nu contează asta. Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă”,   a spus Ioana Ginghina în cadrul unei emisiuni TV.

Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă
Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rutina de frumusețe pentru weekend. Îți va reîmprospăta tenul



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum să fim prieteni cu copiii noștri?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies