„Să vedem ce va fi”. Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a fost internat de urgență

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel se află internat

În ce stare se află Alexandru Arșinel după ce a fost internat de urgență într-un spital din Capital. Actorul era internat într-un centru de recuperare.

Fiul lui Alexandru Arșinel a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său, după ce cunoscutul actor a fost mutat de urgență din centrul de recuperare în care era internat și a fost mutat la un spital din Capitală.

Bogdan Arșinel a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său, după ce reprezentanților centrului de recuperare li s-a interzis să ofere informații.



Potrivit fiului lui Bogdan Arșinel, Alexandru Arșinel ar putea fi externat zilele următoare, atunci când medicii vor considera că este momentul.

Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat.

Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a declarat fiul actorului Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Citeste si: Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alexandru Arsinel bolnav
Alexandru Arsinel bolnav[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel dezvăluia care este ultima sa dorință. Ajuns la vârsta de 83 de ani, fostul partener de scenă al Stelei Popescu a mărturisit că își dorește să își învite prietenii la un spectacol la Dolhasca, localitatea în care s-a născut, apoi să se retragă.

Citeste si: ,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni

Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel a slabit zeci de kilograme[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”,

a dezvăluit Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies