Salam de biscuiți, preparat după rețeta Annei Lesko: „Salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie!”

Salam de biscuiți, preparat după rețeta Annei Lesko: „Salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie!”
Salam de biscuiți, preparat după rețeta Annei Lesko: „Salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie!”

Află din rândurile următoare cum prepară Anna Lesko rețeta sa de salam de biscuiți.

Anna Lesko este o artistă foarte îndrăgită și apreciată. În vârstă de 45 de ani, vedeta are un băiețel de care este foarte mândră. Astfel, ori de câte ori are ocazia, îl răsfață pe acesta cu preparate delicioase și cu deserturi de-a dreptul gustoase. De data aceasta, Anna Lesko a pregătit o rețetă de salam de biscuiți pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online, printr-un filmuleț postat pe canalul său de YouTube.

Astăzi vă propun să facem salam de biscuiți. Numai că, salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie .”, a spus Anna Lesko.

Rețeta de salam de biscuiți a Annei Lesko

Citește și: Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Anna Lesko, idee de mic dejun rapid și sănătos! Cum prepară vedeta omleta în formă de brioșe! „Durează 20 de minute, este extrem de bun și sănătos.”

Ingrediente:

  • 800 de grame biscuiți de ovăz;
  • 200 de grame de unt;
  • 50 de grame de cacao;
  • lapte condensat după gust;
  • vișine în suc propriu;
  • pungă de alune de pădure;
  • merișoare.

Mode de preparare:

Anna Lesko a exemplificat modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Prima dată, vedeta a pus toate ingredientele într-un bol generos.

Punem alune de pădure, vișine, merișoare. Punem lapte condensat, cacao și unt.”

, a spus artista.

Apoi, Anna Lesko a amestecat cu mâna ingredientele din bol, până când a obținut o compoziție omogenă. Ulterior, a pus pe un tocător folie alimentară și tot cu mâna a pus compoziția pe folia alimentară, în formă de salam. A rulat-o în formă de cilindru și din compoziția obținută au ieșit 7 bucăți de salam de biscuiți, urmând ulterior să fie puși la congelator, până a doua zi.

Acum toate acestea vor merge la congelator și vedem mâine dimineață cum au ieșit. Salamul de biscuiți merge cu ceai, dar mai merge și cu înghețată. Cu cafea e genial. Acesta este salamul meu de biscuiți, așa cum îmi place mie. Poftă bună !”, a mai spus Anna Lesko pe YouTube.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Chef Orlando Zaharia dezvăluie ce trebuie să știi atunci când vrei să faci grătar din orice fel de carne. „Un sfat foarte important.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Marinela Chelaru explică de ce a rămas fără permis de conducere: ”Le e frică să mi-l reînnoiască”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies