Salată Baba Ganoush, rețeta Alinei Laufer. “Aici se îmbină aromele Orientului.”

Salată Baba Ganoush, rețeta Alinei Laufer. “Aici se îmbină aromele Orientului.”
Salată Baba Ganoush, rețeta Alinei Laufer. “Aici se îmbină aromele Orientului.”

Alina Laufer a pregătit o salată Baba Ganoush și a dezvăluit, pas cu pas, care sunt pașii pentru a fi gata.

Alina Laufer a obișnuit deja pe toți iubitorii gastronomiei cu rețete delicioase care sunt foarte ușor de pregătit, iar atunci când ai nevoie de un mic dejun rapid, o gustare sau un desert delicios care să îți încântă papilele gustative, aceasta este de fiecare dată în ajutorul gurmanzilor. Alina Laufer a pregătit o salată Baba Ganoush, care îmbină toate aromele Orientului într-o singură farfurie, astfel că, în rubrica “Să crești mare” a știrilor Kanal D, Alina Laufer a dezvăluit care sunt ingredientele și pașii pentru a o realiza.

Salată Baba Ganoush, rețeta Alinei Laufer[Sursa foto: freepik]

Ingrediente:

  • Vinete
  • Tahini
  • Pătrunjel
  • Lămâie
  • Usturoi
  • Ceapă
  • Rodie
  • Ulei de măsline

Cum pregătește Alina Laufer salata Baba Ganoush

Citește și: VIDEO Rețeta de plăcintă cu fructe de sezon a Alinei Laufer! „O plăcintă de sezon, simplă, dar de efect.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat.”

Alina Laufer începe prin a coace o vânătă la cuptor, iar când aceasta este gata, scoate întreg conținutul ei cu o lingură. Adaugă peste întreaga compoziție sosul de susan cu uleiul de măsline, iar toate aromele încep deja să se îmbine.

Ceapa este nelipsită, iar usturoiul, de asemenea, așa că după ce toate ingredientele sunt mixate, salata este așezată pe un platou și ornată cu pătrunjel proaspăt, ulei de măsline și semințe de rodie.  “Hai să facem o salată de vinete cu accent oriental, Baba Ganoush. Avem nevoie de vinete, pastă de susan, tahini, pătrunjel, lămâie, usturoi, ceapă verde, rodie, ulei de măsline. Vinetele le băgăm la cuptor aproximativ 20 de minute, la foc încins.
Avem o vânătă gustoasă și zemoasă gata de a fi pusă în farfurie. Cel mai simplu e să scobim o vânătă coaptă cu lingura. Putem să tocăm conținutul sau putem să-l amestecăm cu o lingură. Adăugăm sosul de susan, uleiul de măsline. Aici se îmbină aromele Orientului. Lămâie, vom aromatiza toată această salată cu puțină ceapă. Sfatul meu este să folosiți o ceapă de apă care nu are gustul atât de pregnant.
Ceapă de apă este mult mai dulce decât ceapa normală. Usturoiul este nelipsit într-o salată. Așezăm salata pe un platou și o ornăm cu semințe de rodie, pătrunjel proaspăt tocat, ulei de măsline extravirgin și avem un festin în farfurie.”,
a spus Alina Laufer.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies