Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce. A venit vremea ridichiilor!
Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce Ingrediente
ceapa,
frunze de menta,
1 salata verde,
1 legatura ridichi,
1 castravete mic,
2 legaturi ceapa verde,
250g branza dulce de vaca,
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
1 lingurita mustar Dijon,
sucul de la o lamaie,
3 linguri ulei de masline
Citeste si: Sfințișori: mucenici moldovenești la cuptor însiropați. GUSTUL DESĂVÂRȘIT
Citeste si: Mucenici muntenești fierți cu nuca, coajă de portocală și rom. Cea mai bună rețeta
Citeste si: Mucenici moldovenesti de post, reteta simpla, ca la bunica acasa
Salată de primăvară cu ceapă verde și brânză dulce Metoda de preparare
Scurge branza de vaca intr-o sita pentru a elimina zerul, apoi faramiteaza-o.
Caleste 30 de secunde ceapa verde intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Presara deasupra ei putin ulei de masline si sare si scoate-o pe o farfurie.
Amesteca sucul de lamaie cu 3 linguri ulei de masline, mustarul Dijon si un praf de sare pentru dressing.
Curata castravetele de seminte si feliaza-l subtire. Amesteca-l cu furnze de salata, ridichiile intregi, ceapa verde tocata in bucati mari, menta si dressingul.
Serveste salata cu braza dulce presarata deasupra si lipii calde.
sursa: foodstory.stirileprotv.ro