„Se crapă în momentul în care se coc! Se topesc în gură și au și gust de lămâie!” Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea. Un desert delicios și simplu de făcut!

„Se crapă în momentul în care se coc! Se topesc în gură și au și gust de lămâie!” Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea. Un desert delicios și simplu de făcut!
„Se crapă în momentul în care se coc! Se topesc în gură și au și gust de lămâie!” Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea. Un desert delicios și simplu de făcut!

Află din rândurile următoare care este rețeta Gabrielei Cristea de biscuiți crăpați cu lămâie.

Gabriela Cristea are mereu cele mai gustoase rețete, pe care le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online. De data aceasta, prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în cadrul căruia prezintă modul de preparare al unor biscuiți cu lămâie.

Mie îmi plac mult de tot fursecurile. Aceste fursecuri minunate, care se crapă în momentul în care se coc.

Deasupra au zahăr pudră și sunt extrem de aspectuoase. Pe lângă asta, sunt și foarte gustoase. Se topesc în gură și au și gust de lămâie. ”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea

Citește și: „Punem și niște ulei de măsline și ingredientul surpriză.” Rețeta Gabrielei Cristea de doradă cu sos grecesc de lămâie. Cum prepară vedeta peștele și care este ingredientul secret din sos?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mâncarea care te scapă de statul în bucătărie. E delicios, sățios și o pot găti și cei mai puțin pricepuți în ale gastronomiei.” Rețeta Gabrielei Cristea de pui și legume la cuptor

Ingrediente:

  • 30 g de zahăr pudră pentru aluat;
  • 30 g zahăr pudră pentru tăvălit fursecurile;
  • 50 ml de ulei;
  • o lămâie;
  • un praf de copt;
  • un praf de sare;
  • 200 de grame de făină;
  • un ou.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În primul rând, se pun toate ingredientele umede într-un bol, uleiul și oul. Radem bine coaja de la lămâie. Stoarcem și lămâia. Zeama de la o lămâie întreagă ne trebuie. O adăugăm aici la ingredientele umede și avem grijă să nu scape niciun sâmbure înauntru. Amestecăm bine toate ingredientele umede. Adăugăm și zahărul pudră. Punem jumătate din făină și o cernem. Amestecăm bine. Praful de copt și incorporăm și restul de făină cernută.

E momentul să amestecăm bine. Nu trebuie frământat foarte mult, doar cât să se incorporeze făina. O să o las 10 minute acoperită, la frigider, să se odihnească. Cât stă aluatul la frigider, noi punem într-o tavă o foaie de copt, pe care o ungem cu ulei și am dat drumul la cuptor la 180 de grade.

Iau cam cât o nucă în mână, le învârt bine să iasă rotunde.

Luăm zahărul pudră și tăvălim biluța prin zahărul pudră. Nu o scuturăm, ci pur și simplu o punem așa în tavă. Atenție, trebuie lăsat spațiu între ele, pentru că se va lăsa, se va întinde fursecul, va deveni plat și atunci are nevoie de spațiu unde să se desfășoare. Mie mi-au ieșit 15 fursecuri. Așa cum sunt, le bag la cuptor la 180 de grade, pentru 20 de minute .”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea
Rețeta de biscuiți crăpați cu lămâie a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Vă surprind în luna iubirii cu o rețetă pe măsură!” Rețeta de prăjitură cu căpșuni a bunicii Gherghina. Un preparat delicios și foarte simplu de făcut

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies