Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri în București! Decizia va fi aplicată de luni!

se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri în București
Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri în București! Decizia va fi aplicată de luni!

CMBSU a decis ridicarea restricțiilor în capitală, începând de luni. Iată ce vor avea voie să facă locuitorii Capitalei.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a hotărât ca, începând de luni, să fie ridicate măsurile de restricție în ceeea ce privește restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri din capitală, condiția fiind ca acestea să funcționeze în limita a 30% din spațiul disponibil.

Decizia a fost luată după ce incidența infectării cu virusul Sars-Cov-2 a scăzut până la sub 3 la mia de locuitori.

Astfel că, urmează o relaxare a măsurilor, îmbucurătoare pentru patronii care nu au putut să își desfășoare activitatea din cauza restricțiilor impuse în urma creșterilor înregistrate în ultimele luni.

Deși restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri din capital își vor redeschide porțile pentru clienți, acest lucru nu înseamnă că lucrurile se vor desfășura în condiții obișnuite.

Citeste si: Renunțăm la mască din luna martie? Radu Ciornei, anunț de ultimă oră!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

I ată care sunt regulile pe care patronii sunt nevoiți să le respecte!

Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri în București

„Din fericire, printr-un efort comun al cetățenilor municipiului București, în primul rând, dar și al autorităților, incidența infectării cu Covid 19 a scăzut la 2,96/ la o mie de locuitori. (…) Vom urmări evoluția indicatorului în următoarele 48 de ore, iar în situația pe care cu toții ne-o dorim, în care gradul de infectare se păstrează sub 3/la o mie de locuitori, vom convoca în ședință Comitetul Municipal București pentru Situații de Urgență

în vederea adoptării unei hotărâri prin care unele măsuri restrictive să fie relaxate!

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, noi reguli pentru campania de vaccinare! Va fi introdusă o nouă etapă!

Astfel, în conformitate cu prevederile normative în vigoare, printre măsurile vizate se numără și:

  • permiterea funcționarii cu o capacitate de maxim 30% a instituțiilor/sălilor de spectacol și cinematografelor”
  • redeschiderea activităților „la interior” a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, etc, în limita a maxim 30% din capacitatea unității;
  • permiterea activităților cu publicul, până în limita a 30% a spațiului destinat, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Facem un apel la respectarea cu strictețe, în continuare, a măsurilor aflate în vigoare, astfel putând ca, în curând, măsurile de relaxare să fie și mai generoase!”, anunța Traian Berbeceanu miercuri, pe Facebook.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine se poate vaccina în etapa a II-a fără programare? Ce decizie s-a luat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies