Se taie pensiile în România! Românii vor primi mai puțini bani

se taie pensiile
Pensiile vor fi tăiate în România!

Care sunt românii pentru care se aplică această măsură? Parlamentul votează astăzi legea.

Cutremur în România după ce s-a aflat că pensiile vor fi tăiate definitiv. Senatul și Camera Deputaților se reunesc în plen pentru a discuta despre constituirea unor comisii parlamentare comune, inclus fiind și subiectul care vizează tăierea pensiilor.

Se va constitui Comisia pentru Statut, care va dezbate cele trei proiecte în legătură cu pensiile speciale ale parlamnetarilor depuse de PNL, USR PLUS și PSD.

Ludovic Orban și vicepremierul Dan Barna declară că, în măsura posibilităților, după constituirea comisiei, vor fi analizate cele trei proiecte propuse în vedera eliminării pensiilor speciale ale parlamentarilor.

„În măsura în care va fi posibil procedural şi regulamentar, raportul va fi dezbătut miercuri, dacă nu va fi posibil, atunci la prima şedinţă.  Oricum am stabilit un termen de maxim o săptămână. Dacă va fi posibil, îl vom introduce pe ordinea de zi de plen de miercuri”, a explicat Orban.

„Obiectivul la momentul acesta este ca mâine (miercuri – n.r.) Comisia de statut să finalizeze dezbaterile până la încheierea plenului reunit şi sperăm să avem şi mâine (miercuri – n.r.) un vot, dar în fiecare zi mai descoperim încă o petardă, o grenadă lăsată de PSD pe parcurs.

Dacă se întâmplă mâine sunt foarte fericit. În cel mai rău caz, dacă apare orice, un element imprevizibil, săptămâna viitoare va fi cu siguranţă”, a dat asigurări şi Barna.

Citeste si: Acești români vor primi bani de la stat! Cererile se depun până pe 21 februarie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pensii 2021. Cine sunt românii care vor primi 200 de lei de la stat?

Guvernul a făcut luni anunțul cu privire la cei care vor primi o sumă de bani.

bani de la stat pentru romani

Guvernul a făcut anunțul. Conform Executivului, românii vor primi bani de la stat. Raluca Turcan, a anunțat că programul „Școală după Școală” a fost demarat și a subliniat că acesta îi va ajuta pe copiii din mediile vulnerabile.

Mai mult, programul îi va pregăti pe tineri pentru încadrarea pe piața muncii.

Elevii din mediile defavorizate vor primi un voucher în valoare de 200 de lei pentru semestrul al II-lea al acestui an școlar.

Citeste si: Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană?

„Ajutorul va consta în acordarea unui tichet în valoare de 200 de lei pentru semestrul al II-lea al anului şcolar curent. Bugetul total pentru acest program este de 30 de milioane de euro şi va fi finanţat prin Programul operaţional Capital uman 2014-2020.”,

arată Raluca Turcan.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies