„Se urmărește o înscenare” Alina Sorescu a răbufnit în plin process de divorț cu Alexandru Ciucu

alina sorescu si alex ciucu divort
Alina Sorescu si Alex Ciucu 

După 12 ani de căsătorie, povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, a luat sfârșit. Cei doi se află în plin process de divorț. Deranjată de zvonurile care au circulat pe seama ei, cântăreața a făcut o serie de declarații.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au împreună doua fetițe. Copiii locuiesc momentan alături de artistă, însă decizia instanței nu este una definitivă. Vestea că cei doi s-au despărțit nu a fost surprinzătoare, deoarece de multă vreme se zvonea că mariajul dintre ei nu mai era unul fericit, dar abia după câteva luni Alina Sorescu a decis să spună ce se întâmplă în familia sa.

Alina Sorescu este ținta unor acuzații dure

alina sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum își întreține Alina Sorescu fetițele, după divorțul de Alexandru Ciucu

Chiar dacă instanța a decis pentru un moment ca fetițele să locuiască împreună cu mama lor, Alina încă este neliniștită. Au fost lansate zvonuri negative despre artistă, pe care ea încearcă să le demonteze. Se zvonește că are multe datorii, dar și că și-a început o nouă poveste amoroasă, alături de un nou iubit.

 Cântăreața declară că tot ce se spune este fals și cu siguranță cineva îi vrea răul: „În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.

Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”,  a declarat Alina Sorescu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandru Ciucu a înaintat o ordonanță președințială pentru a obține custodia fetițelor

alexandru ciucu
Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Procesul de divorț al Alinei și al lui Alexandru este încă în desfășurare, deoarece au depus actele de divorț în luna ianuarie a acestui an.

S-au creat tensiuni mari între cei doi, pe baza custodiei celor doi copii. Creatorul de modă se zbate pentru a obține custodia, însă instanța i-a respins cererea de două ori. Alexandru a înaintat o instanță prezidențială, prin care cerea ca domiciliul celor două fiice să fie stabilit pe adresa lui.

Povestea de iubire dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

alina sorescu si alex ciucu relatie
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este bărbatul care o sprijină pas cu pas pe Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „Mă ajută”

Artista și creatorul de modă s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur. Alina prezenta competiția, iar Alex era creatorul de modă al show-ului. După doi ani, cei doi s-au căsătorit și au organizat o ceremonie restrânsă.

Prima lor fiică, Elena Carolina a apărut pe lume în 2014, iar sora ei, Ana Raisa, s-a născut în anul 2016.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies