Secrete de eleganță. 10 lucruri pe care să le eviți pentru a păstra un aspect impecabil

secrete e eleganta
Secrete de eleganță

Secrete care țin de eleganță se descoperă zi de zi. Însă știați ce ar trebui să evitați pentru a avea un look impecabil?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 lucruri pe care ar trebui să le evitați pentru a vă păstra un aspect impecabil. În plus, descoperiți și cum puteți evita mai bine aceste aspecte, dar și cum le puteți îmbunătăți. 

 

10. Tonul galben sau portocaliu în părul blond 

Pe locul 10 se află tonul galben sau portocaliu în părul blond.

Bineînțeles că acest punct ține strict de femeile care au părul blond, la care de asemenea ar trebui să acorde atenție sporită, dat fiind faptul că, la un moment dat, va apărea în păr un ton mai galben sau chiar portocaliu, care cu siguranță nu va reprezenta o culoare adecvată părului, și nu va face nimic altceva decât să ieftinească aspectul. Astfel, pentru a arăta scump și pentru a avea un look cât mai potrivit cu putință, ar trebui să vă asigurați că părul deține o culoare adecvată, pentru a nu reduce aspectul. 

Citește și: Eleganță și gust la micul dejun. Reguli de etichetă de care să ții cont

lucruri pe care sa le eviti pentru a pastra un aspect impecabil
Secrete de eleganță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Arta comportamentului impecabil la masă. 10 lucruri pe care femeile trebuie să le țină mereu minte

9. Elasticul de păr ținut la mână

Pe locul 9 se află elasticul de păr ținut la mână.

În ciuda faptului că poate a devenit un obicei să-l țineți acolo, se pare că acest aspect nu face nimic altceva decât să vă ieftinească întregul look, în ciuda faptului că este vorba doar despre un elastic foarte mic și subtil, însă detaliile contează cu adevărat, și ar trebui să acordăm mai multă atenție la ele. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Secrete de eleganță[Sursa foto: freepik]

8. Nuanța greșită la fondul de ten 

Pe locul 8 se află nuanța greșită la fondul de ten. Este cunoscut deja faptul că această greșeală se poate face deseori, așa cum am și observat, însă este un aspect care vă va reduce cu totul și cu totul apariția. Cel mai des putem vedea acest aspect în lumina zilei regulă motiv pentru care ar trebui să ne alegem nuanța fondului de ten potrivită, să nu fie nici prea galbenă, dar nici prea roz, cu alte cuvinte să ne alegem un ton potrivit și corect pentru pielea noastră, chiar dacă aceasta este neutră, rece sau

chiar caldă, în funcție de acest aspect puteți alege fondul de ten cu siguranță corect, care să se potrivească cu tonul actual al culorii pielii. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

tendinte moda toamna 2023
Secrete de eleganță[Sursa foto: freepik]

7. Vârfuri despicate

Pe locul 7 se află vârfurile despicate. Odată ce vârfurile despicate se vor instala, cu siguranță întregul aspect se va degrada circulă motiv pentru care ar trebui să ne facem timp din când în când să ajungem la coafor, pentru

că puțin efort nu strică în acest sens, în special dacă vrem ca părul nostru să crească într-un mod cât mai frumos cu putință, fără să fie nevoie să fie tuns, odată ce veți îndepărta vârfurile despicate cu siguranță aspectul va fi unul foarte sănătos și elegant. 

ce se poarta in toamna 2023
Secrete de eleganță[Sursa foto: freepik]

6. Comportament lipicios

Pe locul 6 se află comportamentul lipicios. Acesta este unul care îți va reduce de asemenea întregul aspect, în ciuda faptului că poate ținuta ta este una demnă de a fi apreciată, elegantă și în tendințe, dacă

nu vei avea și un comportament adecvat, pe măsura așteptărilor, cu siguranță și ținuta ta va fi trasă în jos automat. Astfel, ar trebui ca acest comportament să fie unul în consecință, pentru a arăta elegant nu doar pentru a vă îmbrăca elegant. 

5. Zâmbet frumos 

Pe locul 5 se află zâmbetul frumos. La zâmbet intră de asemenea întreaga zonă a acestuia motiv pentru care ar trebui să fie o zonă prezentabilă, motiv pentru care în cazul în care simțiți că dinții nu sunt pe placul vostru, ar trebui să faceți schimbările necesare astfel încât să vă simțiți bine, gura reprezentând o parte extrem de importantă a corpului, atenția fiind întotdeauna asupra sa, indiferent de locul în care ajungeți. Astfel, în cazul în care este nevoie, ar trebui să purtați aparat dentar sau să faceți anumite fațete, în caz de preferințe. De asemenea, ar trebui să vă asigurați de faptul că buzele sunt hidratate întotdeauna iar dinții sunt curățați așa cum trebuie. 

4. Parfum juvenil 

Pe locul 4 se află parfumul juvenil. Cu alte cuvinte, un parfum care nu este unul tocmai plăcut, îți va reduce automat din aspect, în special dacă mirosul tău nu este unul plăcut, ci mai degrabă de transpirație sau alte astfel de mirosuri neplăcute. Ar trebui să vă asigurați de îngrijirea personală, făcută așa cum se cuvine, iar atunci când vine vorba despre aplicarea unui parfum, acesta nu ar trebui să fie unul dintre cele mai ieftine, pentru că acest aspect se va simți din start, ci mai degrabă ar trebui să fie unul care să se potrivească cu personalitatea și evenimentul la care participați, dar și astfel încât mirosul să fie unul cât mai scump cu putință. 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

3. Stilul demodat 

Pe locul 3 se află stilul demodat. Este cunoscut deja faptul că nu toată lumea ține cont de tendințele sezonului în vigoare, însă cu toate acestea chiar dacă aveți tendința să alegeți un stil clasic, există nenumărate modalități prin care îl puteți aduce în actualități sau pur și simplu să-i aduceți un plus valoare. Aici intră și bronzul destul de accentuat, care nu mai este deloc popular în zilele noastre, sau nuanța buzelor roz. 

2. Sprâncene mult prea intense 

Pe locul 2 se află sprâncenele mult prea intense. Este cunoscut deja faptul că acest tip de sprâncene șochează de fiecare dată când este văzut, în special atunci când sunt făcute special la salon, de către un specialist, cumva nereușit, și atunci când aceste sprâncene sunt făcute chiar acasă, iar nuanța este mult prea închisă pentru noi, sau chiar am adăugat prea multă culoare, fără să vrem. Acest tip de sprâncene este unul extrem de puternic, poate în unele momente mult prea îndrăzneț și vor părea puțin prea anormale. Astfel, sprâncene ar trebui întotdeauna să fie potrivite pentru propria persoană, nici prea puternice, adăugând o nuanță potrivită o, pentru a ne asigura că nu vom ieși din casă având un look total nepotrivit sau chiar și excentric. 

1. Unghii ciobite

Pe locul unu se află unghiile ciobite. Bineînțeles că acest lucru va ieftinii total întregul aspect, iar în ciuda faptului că poate nu deținem timpul necesar, ar trebui ca din când în când să ne preocupăm și de acest aspect și să facem puțin efort în acest sens, fie să ne îngrijim unghiile acasă, într-un mod cât mai igienic cu putință, fie să apelăm direct la serviciile dintr-un salon. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies