Secretele siluetei Victoriei Beckham. Antrenament și dietă pentru pierderea rapidă în greutate 

secretele siluetei victoriei beckham
Secretele siluetei Victoriei Beckham

Dieta este cea la care se acordă suficient de multă atenție în zilele noastre. Însă știați care sunt secretele siluetei Victoriei Beckham? 

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Victoria Beckam, dar și cum a devenit aceasta cunoscută. În plus, descoperiți și ce fel de antrenamente face aceasta, dar și în ce constă dieta sa. 

 

Cine este Victoria Beckham și cum a devenit cunoscută 

Victoria Beckham este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, creatoare de modă și personaje de televiziune.

Aceasta a devenit o figură de mare succes a secolului 21 și este căsătorită cu David Beckham, cel care provine dintr-un mediu glorios în fotbal, fiind un fost fotbalist profesionist. 

Victoria Beckham s-a născut pe data de 17 aprilie 1974 în orașul Harlow din Essex, Anglia, părinții săi fiind Jacqueline Doreen și Anthony William Adams, cei care au fondat o companie de electronice, astfel încât fiica lor a crescut într-o familie înstărită, care au înscris-o la Școala de Teatru Jason.

Odată terminată școala generală, Victoria Beckham a urmat Liceul St. Mary's, acolo unde a devenit membră a unei trupe. Odată ajunsă la vârsta de 17 ani, aceasta a reușit să intre mai târziu, când a împlinit 17 ani, în 1991, a intrat la teatrul de artă Lane, acolo unde a studiat dans și modelling, urmând ca în anul 1994 să participe la o audiție pentru o reclamă.
Odată cu trecerea timpului, aceasta s-a alăturat grupului feminin Spice Girls, ajungând astfel cunoscută prin intermediul hiturilor de top din anul 2000. Cu toate acestea, la un moment dat, Victoria Beckham și-a continuat cariera solo însă fără prea mult succes, renunțând astfel la muzică pentru a se concentra pe cariera sa în modă in care a avut foarte mare succes făcându-se cunoscută publicului larg de pretutindeni. Astfel, datorită succesului său, aceasta și-a lansat propriul brand de denim în anul 2007, iar în anul 2008 chiar și brandul Victoria Beckham care a avut un mare succes.
În cele din urmă, aceasta s-a implicat și în nenumărate acte de caritate donând bani la diverse fundații și nu numai. 

Citește și: Cât costă noile cizme ale Deliei. Vedetele internaționale sunt fascinate de noul trend lansat de Crocs și MSCHF

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

silueta de invidiat
Secretele siluetei Victoriei Beckham[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!

Ce fel de antrenamente face 

Bineînțeles că toată lumea a observat silueta de zile mari pe care întotdeauna o are Victoria Beckham, în ciuda faptului că este o femeie de afaceri foarte ocupată, reușind totuși să-și mențină silueta în formă.

Aceasta deține o rutină de antrenament pe care o respectă zilnic, începându-și ziua chiar de la ora 06:00 dimineața, făcând exerciții pe banda de alergare de 5 km timp de aproximativ o oră, urmând ca mai apoi să aibă și o sesiune de haltere, având exerciții pe care le repetă de 4-8 ori, exerciții care îi pune în mișcare întregul corp. Printre exercițiile pe care aceasta le face se află și genuflexiunile deasupra capului sau cele obișnuite, presa de bancă, deadlifts, presa de deasupra capului, trageri pentru antrenamentul ei de rezistență.
Aceasta urmează cicluri adevărate de antrenament, fiind dedicată pentru o bună perioadă de timp îmbunătățirii forței sale iar apoi pentru o altă perioadă de timp concentrându-se pe îmbunătățirea rezistenței sale, reușind astfel și să-și mențină silueta în formă, crescându-și totodată și nivelul de fitness fără a se epuiza. Se pare că sesiunile sale de antrenament pot dura de la 35 până la 90 de minute, în funcție de obiectivul propus. De asemenea, în momentul în care se antrenează pentru rezistență, Victoria Beckham face cardio dis-de-dimineață iar odată cu acesta, va face și alte exerciții pe lângă, precum sărituri ghemuite, aplaudă, flotări și burpee. 

cine este victoria beckham
Secretele siluetei Victoriei Beckham[Sursa foto: freepik]

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Faimoasa dietă 

Bineînțeles că sportul trebuie să fie mână în mână cu un stil de viață sănătos în ceea ce privește alimentația, astfel Victoria Beckham urmează și o faimoasă dietă echilibrată și sănătoasă. Aceasta nu este foarte strictă în ceea ce privește respectiva dietă, însă este atentă la ceea ce mănâncă și cât mănâncă. Astfel, de dimineață, aceasta bea câteva înghițituri de oțet de mere, pentru a o ajuta la digestie, apoi își face un smoothie verde cu mere, lămâie, kiwi, spanac, broccoli și semințe de chia, un smoothie bogat în nutrienți, fibre dietetice, acizi grași omega-3 și antioxidanți. De asemenea, în zilele mai răcoroase de iarnă, aceasta optează pentru un amestec de linte, fasole și orz.  

În ceea ce privește prânzul acesteia, Victoria Beckham optează pentru o salată verde, care să conțină pe lângă și spanac, morcovi și orice altă legumă dorită de aceasta, legume acoperite cu somon la grătar și cu un dressing pentru salată bazat pe oțet și multe condimente, la alegere. Cu toate acestea, indiferent de alimentele pe care aceasta le consumă, are o regula generală conform căreia, trebuie să conțină proteine alături de carbohidrați sănătoși și, de obicei, fără amidon. 

În momentul în care Victoria Beckham alege să ia cina în oraș, la restaurant, aceasta consumă deseori sushi. Pe de altă parte, foarte rar se întâmplă ca aceasta să aibă gustări între mese, cu toate acestea, bea foarte multă apă la care deseori adaugă lămâie sau bea pur și simplu ceai verde, care o ajută să-și reducă pofta de mâncare, de asemenea consumând deseori și 1-2 cești de cafea. 

cum a devenit cunoscuta victoria beckham
Secretele siluetei Victoriei Beckham[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies