Secretul detox-ului cu care Ela Crăciun a slăbit cinci kilograme după Sărbători! "Măr, ananas, țelină, ardei roșu, castravete"

Secretul detox-ului cu care Ela Crăciun a slăbit cinci kilograme după Sărbători!
Secretul detox-ului cu care Ela Crăciun a slăbit cinci kilograme după Sărbători! "Măr, ananas, țelină, ardei roșu, castravete"

Ella Crăciun a slăbit 5 kilograme cu un detox minune! Nici ea nu se aştepta la un asemenea rezultat.

Ela Crăciun a reușit să învingă dependența de dulciuri și, după sărbătorile de iarnă, a ținut o cură de detoxifiere care a ajutat-o, printre altele, să și slăbească cinci kilograme.

Vedeta a apelat la sprijinul unui specialist care i-a prescris un plan personalizat și a consumat aproape exclusiv doar lichide ce au scopul de a elibera organismul de toxine, de a accelera metabolisumul și de a întări sistemul imunitar.

Nu am crezut vreodată că voi reuși să țin un program de detox mai mult de o zi, însă iată-mă deja la aproape două săptămâni. Am început prin a consuma doar lichide, la interval fix de timp pe parcursul zilei. Șase băuturi pe zi, pe bază de fructe, legume, proteine de origine vegetală și animală, sucuri, smoothie-uri și supe. Secretul stă în combinațiile pe care le faci, în funcție de nivelul de hormoni, de aceea este extrem de important ca planul să fie făcut de un specialist, și nu după ureche.

Organismul va primi exact ceea ce are nevoie pe parcursul zilei, și nu va fi agresat. Dacă nu vei mânca corect, pancreasul va suferi un șoc, iar efortul este în zadar. Retenția de apă este, de obicei, eliminată în prima zi, astfel că vei observa o remodelare corporală vizibilă. Restul, pe parcus, vor fi grăsimile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După această perioadă, a urmat dieta personalizată, când am revenit la mâncarea solidă, însă treptat, așa cum este diversificarea la bebeluși. Dieta a fost decisă de specialist în funcție de obiectivul meu, de istoricul alimentar, de preferințele culinare.

Această dietă personalizată anulează frustrările, restricțiile exagerate sau înfometarea. Trebuie doar să învățăm să mâncăm organizat și sănătos ”, declară Ela Crăciun.

Citeste si: Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată în cea mai sexy rochie!

Ella Crăciun a slăbit cinci kilograme cu un detox minune! "În primele două zile mi-a fost cel mai dificil să mă obișnuiesc"

Din ce sunt făcute sucurile

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sucurile, smoothie-urile și supele consumate de Ela Crăciun au fost realizate din măr, ananas, țelină, ardei roșu, castravete, lapte de cocos, portocală, conopidă, pere, ananas, gulie, banane, broccoli, ghimbir, kiwi, lămâie, apio, chia, morcov, pătrujel, dovlecel, mărar, semnțe cânepă, semințe de mac.
“În cele lapte zile, pe parcursul săptămânii, am împărțit mesele astfel: ora 8 dimineașa, un smoothie, ora 10 – un suc, or 12- o supă, ora 14 – un suc, ora 17 – un smoothie, ora 20 – un suc.

În primele două zile mi-a fost cel mai dificil să mă obișnuiesc, însă m-am adaptat până la urmă surprinzător de repede.

Citeste si: Anca Badiu, transformare uriaşă! Nu o mai recunoşti pe artista care s-a retras din lumina reflectoarelor acum câţiva ani

După o săptămână am început dieta cu produse solide: salate, legume sote, carne slabă și fructe de mare.

Totul, proporționat de nutriționist, pentru ca tranziția să se facă într-un mod cât mai plăcut”, explică Ela Crăciun.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Lygia Alexandrescu: Minus 3 Kg - Dieta de recuperare dupa Sarbatori

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies