Secretul lui chef Orlando Zaharia pentru ca avocado să nu oxideze. “Nu trebuie să se simtă gustul.”

Secretul lui chef Orlando Zaharia pentru ca avocado să nu oxideze. “Nu trebuie să se simtă gustul.”
Secretul lui chef Orlando Zaharia pentru ca avocado să nu oxideze. “Nu trebuie să se simtă gustul.”

Chef Orlando Zaharia a dezvăluit secretul pentru ca avocado să nu oxideze.

Chef Orlando Zaharia, cunoscutul bucătar, dezvăluie de fiecare dată numeroase trucuri și secrete din bucătărie pentru ca preparatele să iasă ca la restaurant. Atunci când vine vorba de ingredientele din casă, acestea ascund numeroase idei și gusturi, iar din doar câteva alimente putem să pregătim rețete delicioase sau gustări pentru întreaga familie. Chef Orlando este mereu activ în mediul online și împarte din ideile sale cu iubitorii de gastronomie.

Care este secretul lui chef Orlando Zaharia pentru ca avocado să nu oxideze

Citește și: Chef Orlando Zaharia dezvăluie ce trebuie să știi atunci când vrei să faci grătar din orice fel de carne. „Un sfat foarte important.”

Citește și: Paste cu sos pesto și roșii cherry. Mult mai bune cu sosul pregătit în casă!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente:

  • avocado
  • zeamă de lămâie
  • usturoi
  • coajă lime
  • roșie proaspătă

De această dată, bucătarul a dezvăluit un secret pentru toți iubitorii de avocado, mai ales cei care îndrăgesc să îl consume pastă.

Pentru ca avocado să nu oxideze, în momentul în care este tăiat, stoarce deasupra zeamă de lămâie, apoi cu o furculiță îl zdrobește și îl omogenizează cu zeama stoarsă. O salată de avocado delicioasă conține și usturoi, coajă de lime, pe care le amestecă foarte bine, apoi le introduce în pasta.

Cantitatea de usturoi nu trebuie să fie foarte mare, pentru că nu este necesar să fie simțit evident.

Pentru un plus de savoare și imagine vizuală, bucătarul ia o roșie coaptă, scoate pulpa, stoarce semințele, apoi o toacă și o pune deasupra. Adaugă și câteva felii de ceapă și busuioc, iar pasta de avocado este gata de servit în numeroase combinații. Toți iubitorii acestui preparat simplu și delicios știu acum secretul pentru o gustare inedită, iar lucrurile care par complicate nu sunt deloc așa, în momentul în care începem să realizăm chiar noi farfuriile.

“Vom face o salată cu avocado. Ca să împiedicăm oxidarea foarte repede, punem lămâie peste el. Luăm o furculița și îl zdrobim. Usturoi, coajă de lime, le amestecăm. Usturoiul trebuie să fie foarte puțin. Nu trebuie să se simtă gustul de usturoi. O roșie coaptă, românească. Luăm un cuțit, scoate în pulpa, stoarcem pe tocător să scoatem sâmburii și le tocam. Punem niște ceapă roșie, busuioc și gata.”,

a spus chef Orlando Zaharia.

@orlandozaharia Varianta mea de guacamole 🥙 #viral #fyp #tiktokviral #grillmaster #retetesimple #guacamole ♬ original sound- Chef Orlando Zaharia



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Chef Orlando Zaharia dezvăluie ce trebuie să știi atunci când vrei să faci grătar din orice fel de carne. „Un sfat foarte important.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies