Secretul ”Zânei”! Andreea Marin a slăbit 6 kilograme, după Paște! Vedeta a dezvăluit cum a reușit

Secretul ”Zânei”! Andreea Marin a slăbit 6 kilograme, după Paște! Vedeta a dezvăluit cum a reușit
Secretul ”Zânei”! Andreea Marin a slăbit 6 kilograme, după Paște! Vedeta a dezvăluit cum a reușit

Andreea Marin este una dintre vedetele care, de-a lungul timpului, a impresionat cu felul în care s-a prezentat în fața publicului său, câștigând fani nenumărați și datorită unui aspect impecabil.

Cu toate acestea, în această primăvară, Andreea Marin și-a dat seama că meniul pe care l-a avut cu ocazia Paștelui i-a adus, după sine, și nedoriții ”colăcei”.

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri fără perdea, în exclusivitate, din intimitatea casei: „Eu fac multe greșeli, dar...”

Citeste si: Andreea Marin, veste bombă! Încă un copil în viața ei, „pe cale naturală”

Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

Pandemia de coronavirus a fost o ocazie bună pentru unele vedete să slăbească, iar altele însă s-au îngrășat. Din prima categorie face parte Andreea Marin despre care se știe că este o pofticioasă, iar talia a dat-o de gol după sărbătorile pascale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Nu mi-am refuzat nicio plăcere culinară de Paște, nici măcar una, și nu regret nimic. Totuși am ieșit din ritmul de viață obișnuit și corpul meu resimte schimbarea”, scria Andreea Marin pe Instagram. Iar după ce a constatat că a pus kilograme după Paște, lucru pe care, evident, nimeni nu și l-ar putea dori, Andreea Marin a decis să acționeze în forță.

Și, ambițioasă din fire, Andreea Marin nu a lăsat situația așa și a luat măsuri, iar perioada de după sărbătorile pascale, în ciuda pandemiei, a fost una benefică pentru a scapă de surplusul de kilograme. A făcut sport și tratamente corporale în limita timpului care i-a permis să se ocupe de Campania ”Prețuiește Viața”, însă a avut un aliat permanent în ceaiul de fructe și plante medicinale, din care bea 3-4 cești pe zi, astfel încât a ajuns să slăbească 6 kilograme în decurs de două luni.

”Pentru mine e un aliat de cursa lungă, dimineață îmi fac ceaiul pentru întreagă zi (cel cu aromă de mango îl alternez cu cel de ananas, greu de hotărât care aromă e mai plăcută), îl pun în sticlă specială borosilicata ce îi păstrează nealterate proprietățile și îl iau cu mine oriunde m-aș află. V-am povestit deja, m-a ajutat mult după sărbători, am slăbit 6 kilograme, am eliminat surplusul de țesuturi și, fiindcă este făcut din plante medicinale și fructe deshidratate, are un gust foarte plăcut și ajută la întărirea sistemului imunitar.

Apoi s-a dovedit tare util și în această pandemie, când nu puteam face prea multă mișcare stând doar acasă. Sedentarismul și celulita se înțeleg bine, din păcate, trebuie să scăpăm de aspectul neplăcut și nesănătos al pielii, când avem această problemă", a spus Zâna Andreea Marin.

De altfel, Andreea marin ne-a mărturisit că se pregătește să plece într-o vacanță, la mare, la soare, așa că vrea să arate bine în costumul de baie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Andreea Marin se mărită?

Andreea Marin are trei divorțuri la activ și, deși nu și-a pierdut speranța, este mult mai precaută decât înainte. Despărțirea de ultimul ei soț, Tuncay Ozturk, nu a fost un obstacol peste care Zâna Surprizelor să nu treacă. Mai mult, după ce a pus punct relației cu el, ea s-a cuplat cu un alt bărbat și, conform spuselor ei, este extrem de fericită alături de el. Discretă în privința relației ei, Andreea Marin preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor. Faptul că Andreea Marin și-a găsit un bărbat care să o facă să zâmbească îi face pe fanii ei să creadă că ar putea urma a patra căsătorie și că aceasta va fi și ultima. Recent Zâna Surprizelor a publicat o serie de fotografii în care își arată mândră bijuteria de pe inelar. „Nu e vorba de căsătorie, ci de împlinire în doi, mulțumim(...) Inelul e un dar, înseamnă împlinire, atât”, a mai spus, acum ceva vreme, Andreea Marin, despre bijuteria care a făcut pe toată lumea să creadă că ea va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies