Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019

Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019
Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019

Iată sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019, anul marilor transformari.

2019 este anul marilor transfomări, anul în care lucrurile se vor așeza în viețile multora dintre noi, anul în care mulți dintre noi vor fi pregătiți să pună punct lucrurilor care îi împiedică să evolueze și să o ia de la capăt. Prin urmare, 2019 nu se anunță a fi un an ușor. Schimbările ne pot bulversa mai mult decât ne-am imagina.

Pentru a fi oarecum pregătiți și a accepta mai ușor schimbările din viața noastră, astrologii ne fac câteva recomandări.

BERBEC – Încetinește ritmul și nu mai fugi de probleme!

În ritmul în care te-ai obișnuit să fugi de probleme, ai putea concura la maraton. De felul tău, preferi să te plângi decât să cauți soluții la probleme. Anul ăsta, petrece mai mult timp cu tine, cu gândurile tale, pune-ți-le în ordine și vei vedea cum vor apărea soluțiile când te vei aștepta mai puțin.

2019 este anul în care ai șanse să evoluezi pe plan spiritual. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine mai mult, să te asculți, să te ierți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor

TAUR – Fii mai puțin încăpățânată!

O persoană care crede că are întotdeauna dreptate nu este chiar cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla. Fii realistă! Nu ai cum să știi totul. Nimeni nu deține adevărul absolut, deci nici tu. Ceilalți au și ei dreptatea lor. Fă un efort și încearcă să vezi lucrurile și din punctul de vedere al celor cu care intri în contact.

Anul ăsta, ai ocazia să devii o versiune mult mai bună a ta.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Povestea șocantă a femeii din Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies