Simina de la "Puterea Dragostei", despre Bianca Comănici: "Suntem mult mai..."

simina detalii bianca comanici
Simina Loica de la "Puterea Dragostei" a spus tot ce crede despre Bianca Comănici

Simina Loica de la "Puterea Dragostei" și Bianca Comănici nu au fost niciodată prietene. Ce crede Simina despre fosta iubită a lui Livian?

Simina Loica de la "Puterea Dragostei" a declarat anul trecut că nu-și mai dorește să se certe cu Bianca Comănici și că vrea să îngroape securea războiului. Recent, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a venit cu noi declarații despre Bianca Comănici.

Simina Loica de la "Puterea Dragoste", noi detalii despre Bianca Comănici

Deși Simina Loica și Bianca Comănici nu au avut niciodată o relație de prietenie, ba mai mult, s-au atacat deseori, cele două au decis la un moment dat că trebuie să facă pace.

În emisiunea Teo Show, Simina vorbea destul de frumos despre fosta colegă de la "Puterea Dragostei", dat fiind faptul că rolul de mămică a făcut-o să fie mult mai înțelegătoare ca înainte.

Citeste si: Simina de la "Puterea Dragostei", în culmea fericirii! În familia fostei concurente va apărea un bebeluș

simina despre bianca comanici
Simina de la "Puterea Dragostei" a povestit tot ce crede despre Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

"Suntem mult mai buni decât eram înainte și înțelegem mai multe persoane, răutăți, de ce erau așa când venea vorba despre copilul lor.

(...) Am început să nu mai fiu rea cu nimeni și să îmi văd de familia mea. Chiar și cu Bianca am vorbit acum câteva zile, că noi suntem certate și în momentul ăsta. Am vorbit pentru că m-a întrebat de ce am ajuns eu să o critic, să o jignesc. Tot timpul eu puneam la story despre ea și vorbeam urât despre ea pentru că a făcut și ea prostii și a râs de alte fete care poate că au făcut mai puțin decât a făcut ea, critica alte fete.
De atunci eu nu am mai suportat-o, dar acum am zis să o las în pace, fiecare cu greșeala lui.", spunea Simina acum ceva timp, în emisiunea Teo Show.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

simina detalii despre bianca comanici
Simina Loica de la "Puterea Dragostei" și Bianca Comănici nu s-au împăcat [Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Recent însă, Simina a fost rugată de unul dintre fani să-și spună părerea sinceră despre Bianca Comănici. Bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a spus tot ce crede despre fosta iubită a lui Livian.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei va deveni mătușă! Prima imagine cu sora sa însărcinată

"Părerea mea rămâne la fel, prietena mea nu avea cum să lipsească. Este perversă, șireată și a râs de alte fete, ea făcând lucruri mult mai urâte decât ele.”, au fost cuvintele Siminei la adresa Biancăi Comănici.

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Livian de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri despre scrisoarea misterioasă pe care a primit-o

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies