Simona Hapciuc a spus adevărul după ce a părăsit Survivor România! “Plecarea mea a fost una dintre cele mai nedrepte plecări!”

Simona Hapciuc a spus adevărul după ce a părăsit Survivor România! “Plecarea mea a fost una dintre cele mai nedrepte plecări!”
Simona Hapciuc a spus adevărul după ce a părăsit Survivor România! “Plecarea mea a fost una dintre cele mai nedrepte plecări!”

Concurenta echipei Faimoșilor, Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România!

Ediția elimiatorie de duminică seară a avut o mare suspriza în rândul fanilor Survivor România 2021, sezonul 2.

Nominalizate din partea concurenților echipei Faimoșilor, pentru că au pierdut ambele jocuri de imunitate, au fost Roxana Nemeș și Simona Hapciuc.

Cea mai surprinsă de votare și de strategia construită în jurul ei a fost Simona. O parte din colegii din echipă au considerat că problemele ei cu ghenunchiul pot fi o problema reală pentru ea în competiția pentru supraviețuire.

Jador a ieșit favoritul publicului și la rândul sau, a trebuit să mai facă o nominalizare din rândul echipei. Ultima pe lista nominalizarilor a fost Majda. Din nefericire pentru mulți fani ai Simonei, aceasta a ieșit din competiția visurilor ei. Intrată în posesia conturilor ei de socializare, Simona și-a așternut gândurile și trăirile într-o postare ce impresionat mulți fani ai ei.

Eliminarea șocantă a Simonei Hapciuc a provocat-o de a-și mărturisi trăirile și regretul plecării de la Survivor România  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

“S-a mai încheiat un capitol din povestea vieții și plină de emoții, nici nu știu cum să încep acest rezumat.

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și pt toată susținerea pe care am reușit să o văd pe rețelele de socializare. Am ieșit din Survivor România cu capul sus, cu mai multe puncte aduse decât pierdute, cu o contribuție mare adusă la tot ce însemna conviețuire și mai presus de toate, cu voi alături de mine, cei peste 20k oameni, care v-ați alăturat paginii și poveștii mele.
Da, îmi pare rău că am ieșit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente și dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pentru a și alimenta ei orgoliul și răutatea, atunci traseul meu în competiție ar fi fost unul lung și plin de succese. Am plecat de acasă încrezătoare în mine și știind ce pot face i-am promis copilului meu că voi ajunge cel puțin până în finală, promisiune pe care am fost obligată să o încalc în momentul în care ei s-au decis să nu fie corecți și să mă trimită
acasă, fără motive întemeiate. Am luptat obosită, am luptat înfometată și am luptat rănită. Am plâns când m-am accidentat și nu am putut întră la meciuri, deoarece îmi doream să ajut echipa, iar cu primul acord de la medic am intrat pe teren uitând orice durere și am luptat că nouă. Deși plângeam nopțile după fiul meu, nu m-am cerut acasă, deși aveam dureri, nu m-am cerut acasă, deși îndurăm răutatea celor din jur, nu m-am cerut acasă, tot ce am vrut a fost să lupt pentru Dimitrie până nu mai pot și atunci aș fi plecat acasă fericită....dar
de la echipa pentru care am luptat am primit nedreptate și au decis ei în locul meu când să pună punct visului meu și să mă trimită acasă. Consider că plecarea mea din Survivor România a fost una dintre cele mai nedrepte plecări și cea mai mare bucurie a mea este că și voi considerați același lucru. Sutele de comentarii și mesaje de susținere mi-au dovedit că într-adevăr am fost o victimă a strategiilor pline de invidie și răutate, iar gestul meu de la final, cel de a nu îmi lua la revedere de la unii colegi a fost cel corect
pt integritatea și sufletul meu."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by -Simo- (@eu.simonahapciuc)



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies