Simona Hapciuc, adevărul despre relația cu Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Da, suntem împreună…"

simona hapciuc albert oprea
Simona Hapciuc spune tot adevărul despre relația cu Albert Oprea

După ce au apărut mai multe fotografii în mediul online cu Simona Hapciuc și Albert Oprea îmbrățișați, fosta Faimoasă a vorbit despre relația cu concurentul.

Simona Hapciuc și Albert Oprea s-au cunoscut la Survivor România 2021, însă nu au vorbit prea mult în timpul competiției. Fosta Faimoasă a părăsit show-ul și a spus că cel pe care îl susține necondițiat este Războinicul.

Simona Hapciuc, adevărul despre relația cu Albert Oprea de la Survivor România 2021

Simona Hapciuc s-a hotărât să spună tot adevărul despre relația cu Albert Oprea, asta după ce fanii au observat o apropiere între cei doi foști concurenți.

Recent, în mediul online, fosta Faimoasă a postat două fotografii în care apare alături de Albert Oprea și se îmbrățișează. Aparent, între cei doi nu există mai mult decât o relație frumoasă de prietenie.

Citeste si: Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

simona hapciuc mesaj
mesajul pe care Simona Hapciuc l-a lăsat pe Instagram[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Cu toate acestea, mulți fani au rămas uimiți când i-au văzut în acele ipostaze destul de înșelătoare care ar fi pus pe gânduri orice internaut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După ce au părăsit competiția din Republica Dominicană, concurenții de la Survivor România 2021 s-au întâlnit pentru a-și reaminti momentele în care au locuit împreună.

Citeste si: Zanni vorbește despre foștii concurenți „Survivor România 2021”. Ce părere are marele câștigător despre Jador, Culiță și Moroșanu

Astfel, Simona Hapciuc și Albert Oprea au avut ocazia de a se revedea și îmbrățișa. Aici, fanii au rămas înmărmuriți când i-au văzut pe cei doi amorezi.

„Din 200 de întrebări, 170 mă întrebați dacă sunt împreună cu Albert...Da, suntem împreună...În acest univers și pe această planetă și mai suntem împreună și în același oraș, doar cartierele diferă", a scris Simona Hapciuc pe contul personal de Instagram.

simona hapciuc relatie albert oprea
Simona Hapciuc a elucidat misterul legat de relația cu Albert Oprea[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Deși inițial era considerată una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, Faimoasa a părăsit destul de repede competiția din Republica Dominicană.

Ulterior, Faimoasa a fost destul de supărată, astfel că și-a arătat dezamăgirea în mediul online, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii care o apreciază necondițiat.

Simona Hapciuc nu își mai dorea conturi de socializare, însă Albert Oprea a convins-o că este mai bine cu ele.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zanni, anunţ emoţionant după câştigarea Survivor România 2021: „În semn de recunoștință pentru tot ce ați făcut pentru mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies