Smiley a rămas fără permis de conducere. Cum a ajuns artistul în acest impas

Smiley a rămas fără permis de conducere. Cum a ajuns artistul în acest impas
Smiley a rămas fără permis de conducere. Cum a ajuns artistul în acest impas

Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, și-a pierdut permisul de conducere din cauza unei depășiri grave a limitelor de viteză.

La aproximativ 14:30 ieri, cântărețul se deplasa pe drumul Agighiol- Tulcea cu o viteză mult peste limita legală.

Citește și: „Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat.” Cum a reacționat Gina Pistol, după ce a aflat că partenerul ei o înșală

Smiley a rămas fără permis de conducere

Într-o zonă numită „Staţiunea cartofului", unde limita de viteză era de 50 km/h, Smiley nu a respectat regulile de circulație și a condus cu peste 50 km/h peste limita impusă.

Acum, artistul se confruntă cu consecințele acestei încălcări și rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate în următoarea perioadă.

În urma incidentului, polițiștii din Tulcea i-au reținut permisul lui Smiley, ceea ce înseamnă că artistul va fi nevoit să circule ca pieton pentru următoarele 90 de zile.

Acest lucru a fost confirmat, conform informațiilor de pe tulceanoastra.ro.

Cu toate acestea, există o șansă de a se reduce perioada în care Smiley va rămâne fără permis de la 90 de zile la doar 60. Pentru a obține această reducere, cântărețul va trebui să susțină și să promoveze cu succes un examen auto.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Smiley a fost alături de Simona Halep, după ce a fost suspendată

Smiley și-a dorit să arate solidaritate și sprijin pentru Simona Halep și a ales să o facă prin intermediul platformelor online. Artistul și-a exprimat susținerea pentru sportiva controversată printr-un gest altruist, postând un mesaj profund pe rețelele de socializare.

În mesajul său, Smiley a subliniat cu fermitate încrederea sa totală în nevinovăția Simonei Halep în ceea ce privește acuzațiile de dopaj care au generat ample dezbateri în lumea tenisului.

„Dacă s-ar inventa un detector de moralitate sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste”, a scris Smiley pe Instagram.

Citește și: „Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Săgetător Septembrie 2023. Nativii Săgetător vor avea parte de un moment extrem de important!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies