Sonia Trifan a dezvăluit ce schimbări alimentare a făcut în viața sa.
Sonia Trifan este o cunoscută creatoare de modă, care la vârsta de 47 de ani reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Blondina face furori la fiecare eveniment la care participă, având un ten impecabil și o siluetă trasă prin inel.
Invitată în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2, frumoasa blondină a vorbit despre schimbările alimentare pe care le-a făcut în urmă cu aproape două decenii.
Sonia Trifan a renunțat definitiv la carne
Citește și: “Mi-a fost foarte greu.” Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Sonia Trifan s-a apucat de sala! Ce exerciții face pentru un posterior de brazilianca
Creatoarea de modă a dezvăluit că a exclus carnea din alimentația sa. Mai mult decât atât, vedeta a eliminat și alte alimente pe care nu le considera sănătoase și a făcut schimbări și în privința modului de preparare al acestora.
„ Nu mai mănânc care de cred că aproximativ 18-20 de ani și mă simt extraordinar de bine. Am încercat încetul cu încetul nu doar să elimin carnea din alimentație, ci să elimin mai multe alimente care consider eu că sunt greșite pentru corpul nostru. De exemplu, nu mai mănânc de foarte mult timp pâine, alimente care sunt extrem de bine gătite, preparate, prăjite .”, a spus Sonia Trifan.
Sonia Trifan, despre problemele cu care se confruntă din cauza alimentației care nu mai include carnea
În ciuda faptului că a adoptat un stil de viață mai sănătos, Sonia Trifan mărturisește că se confruntă cu anumite probleme de sănătate din cauza lipsei de vitamină B12, care se găsește în carne.
Cu toate acestea, blondina a consultat un specialist în domeniu, ceea ce îi încurajează pe toți cei care vor să adopte acest stil de viață.„ Dimineața când mă trezesc degetele mele sunt puțin amorțite. Eliminând complet carnea, am mici probleme de sănătate. Am vorbit de curând cu un nutriționist și mi-a spus că cei care doresc să elimine complet carnea din alimentație, în jur de 7-10 ani noi păstrăm aceste vitamine în continuare și după trebuie să îți ajungi corpul cu suplimente.”