Sonia Trifan comentează ținutele concurenților din Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta purtată de Antoni în Gală: “Ar fi nedrept față de colegii de platou să spunem că el arată bine.”

Sonia Trifan comentează ținutele concurenților din Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta purtată de Antoni în Gală: “Ar fi nedrept față de colegii de platou să spunem că el arată bine.”
Sonia Trifan comentează ținutele concurenților din Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta purtată de Antoni în Gală: “Ar fi nedrept față de colegii de platou să spunem că el arată bine.”

Sonia Trifan a făcut o retrospectivă a ținutelor purtate de concurenții din Casa Iubirii în Gală, iar aceasta a avut câteva cuvinte de spus și despre ținuta lui Antoni.

Fiecare Gală din Casa Iubirii se lasă cu emoție, prin prisma tuturor evenimentelor care s-au întâmplat peste săptămână, dar și a deciziilor importante care urmează să se ia în casă.  Nu doar ceea ce fac concurenții în casă este atent monitorizat, ci și ținutele prin care ei se afișează de fiecare dată, mai ales atunci când vorbim de un eveniment special de seară, cum ar fi Gala.

Ce spune Sonia Trifan despre ținuta purtată de Antoni în Gală

Citește și: Sonia Trifan comentează ținutele concurenților de la Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta Alexandrei: „Trebuie totuși să ne uităm în oglindă. Nu cred că ea nu s-a văzut.”

Sonia Trifan comentează ținuta lui Antoni
Sonia Trifan comentează ținuta lui Antoni[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Sonia Trifan a renunțat la carne în urmă cu 18 ani! Cu ce probleme de sănătate se confruntă creatoarea de modă?„Dimineața când mă trezesc degetele mele sunt puțin amorțite.”

Sonia Trifan, invitat special în emisiunea Culisele Iubirii, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, a comentat ținutele concurenților din Casa Iubirii, după ce au fost arătate mai multe cadre din Gală, dar și din zile obișnuite, atunci când tinerii se afișează în fața camerelor de filmat. Aceasta a avut câte un cuvânt de spus despre fiecare concurent, iar ținuta lui Antoni i-a atras atenția, deoarece prin ea s-a observat faptul că nu și-a dat deloc interesul pentru eveniment.

Sonia a mai mărturisit că ar fi nedrept față de colegii de platou să spună că arată bine, deoarece tinerii și-au ales niște outfituri speciale de seară. Chiar dacă a ajuns să nu mai deranjeze atât de tare vizual felul în care se îmbracă, cămașa neagră cu model gri pe care ales-o pe deasupra spune care s-ar potrivi foarte bine prietenei sale, deoarece poate fi purtată ca pe o rochie, din cauza lungimii sale. 
“Să zic că începe să nu mai deranjeze atât de tare vizual. Cămașa are niște aplicații pe ea, să spunem că nu este totuși o cămașă aruncată pe el, dar nu este o ținută de gală. Adică ar fi nedrept față de colegii de platou care au niște outfituri speciale de seară să spunem că el arată bine. Deloc. (Nr. Că nu și-a dat interesul). Cum arată cămașa respectivă, cât de lungă este.
Dacă ar fi purtată de prietena lui, ar fi purtat-o ca pe o rochie. Își pune o curelușă în talie și era o rochie scurtă. Îmi pare rău.”,
a spus Sonia Trifan.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sonia Trifan a renunțat la carne în urmă cu 18 ani! Cu ce probleme de sănătate se confruntă creatoarea de modă?„Dimineața când mă trezesc degetele mele sunt puțin amorțite.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies