Sophie Rundle din Peaky Blinders a devenit mămică pentru prima oară!

sophie rundle mamica
Sophie Rundle a devenit mămică pentru prima oară

Sophie Rundle, cunoscuta actriță din Peaky Blinders, a născut pentru prima oară! Vedeta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare.

Sophie Rundle, cea care face parte din familia Shelby în celebrul serial Peaky Blinders, a adus pe lume un băiețel! Actrița a postat câteva fotografii cu micuțul pe contul personal de Instagram. 

Sophie Rundle din Peaky Blinders a devenit mămică pentru prima oară

Sophie Rundle din Peaky Blinders a dorit să își anunțe fanii că a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a postat două fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde apare alături de micuțul bebeluș.

Alături de poze, Sophie a ținut să transmită și un mesaj extrem de emoționant care le-a ajuns internauților la suflet.

Citeste si: Laura Micovschi a născut! Cum se simte frumoasa prezentatoare?

„Băiețelul nostru, care a sosit în siguranță și fericit în weekendul de Paște și a schimbat jocul pentru totdeauna. Oul meu mic”, a spus Sophie Rundle.

sophie rundle a nascut
Sophie Rundle din Peaky Blinders și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a născut[Sursa foto: Instagram Sophie Rundle]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De asemenea, actrița a primit nenumărate comentarii de felicitare și toată lumea a ținut să le transmită sănătate, atât proaspetei mămici cât și bebelușului.

"Felicitări! Vă transmit mulți, mulți pupici", a scris cineva pe contul de Instagram al actriței.

În luna februarie, Sophie Rundle a anunțat, tot pe social media, faptul că este gravidă și urmează să devină mămică. 

Citeste si: Theo Rose va deveni mămică pentru prima oară?! "Am un pătuț în cameră"

Pentru Sophie Rundle și soțul ei, Matt Stokoe, bucuria de a deveni părinți este cu atât mai mare cu cât în luna decembrie actrița a trecut prin momente teribile.

sophie rundle bebe
Sophie Rundle a postat câteva fotografii cu cel mai nou membru al familiei[Sursa foto: Instagram Sophie Rundle]

Cea care o interpretează pe Ada Shelby în Peaky Blinders a fost infectată cu SARS-CoV-2  și a experimentat sentimente contradictorii.

Dat fiind faptul că era gravidă, Sophie Rundle s-a speriat extrem de tare, însă totul a decurs cum trebuie, iar acum actrița se poate bucura de cel mai nou membru al familiei.

Sophie Rundle și soțul ei s-au cunoscut în anul 2016 și se zvonește că s-ar fi căsătorit în secret, însă nu se știe adevărul.

Actrița, cunoscută publicului larg ca Ada Shelby din Peaky Blinders, mai joacă și în seria Gentleman Jack interpretând rolul Annei Walker. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies