“Sper ca într-o zi să simtă această iubire.” Roxana Blagu, răspusă de durere, după ce fiica ei, Oana, nu vrea să aibă legătură cu ea

“Sper ca într-o zi să simtă această iubire.” Roxana Blagu, răspusă de durere, după ce fiica ei, Oana, nu vrea să aibă legătură cu ea
“Sper ca într-o zi să simtă această iubire.” Roxana Blagu, răspusă de durere, după ce fiica ei, Oana, nu vrea să aibă legătură cu ea

Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, duce o luptă interioară foarte grea.

Recent, Roxana Blagu a discutat despre cum a încercat de nenumărate ori să reia legătura cu fata ei, Oana, în vârstă de 14 ani, care trăiește în prezent alături de fostul iubit, Marcel Sârbu. Vedeta a dezvăluit că orice efort făcut pentru adolescentă a fost un adevărat eșec.

Fiica Roxanei Blagu nu mai dorește să vorbească cu mama sa

Întreaga viață a Roxanei Blagu s-a schimbat total din cauza despărțirii de afaceristul Marcel Sârbu, deoarece, reprezentanții instanței au hotărât să îi încredințeze custodia tatălui. Astfel că, fiica ei

nu vrea să mai comunice cu mama sa de 9 ani.

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru.

Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine. Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS.
Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus”
, a declarat Roxana Blagu pentru Click!

Citește și: „Mi-a spus că ar trebui să îmi fie frică de ea.” Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Roxana Blagu răspusă de durere, după ce fiica ei, Oana, refuză să o vadă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Corina Chiriac. ”Hrănesc pi­sicile și porumbeii din cartier, face par­te din ritualul meu zilnic.”

Mai mult decât atât, Roxana a mai declarat că poartă o imensă suferință în suflet din cauza că nu poate să fie lângă fiica sa, pentru a vedea cum se dezvoltă, cum se joacă și cum se transformă într-o  adolescentă.

„Ne-am întâlnit întâmplător în parc (n.r – Roxana și Oana) pentru că frecventăm același parc. Sasha (n.r – fiul Roxanei Blagu) este micuț, așa că mergem în cel mai apropiat parc al nostru, iar de multe ori s-a întâmplat să fie și ea. Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare să văd cum arată pentru că este greu pentru mine.

Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc”, a mai spus Roxana Blagu.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Roxana Blagu: „Nu mi-am dorit această despărțire”

Roxana Blagu răspusă de durere, după ce fiica ei, Oana, refuză să o vadă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Roxana Blagu s-a căsătorit în secret cu Andrei Badiu: „Cununia religioasă a fost o surpriză”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Roxana Blagu: „Nu mi-am dorit această despărțire”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies