„Sperăm să fie ceva cu totul deosebit”. Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții! Când se vor căsători religios

 Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții!
Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții!

Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta anul acesta. Ce dezvăluiri a făcut soțul jucătoarei de tenis?

Simona Halep și Toni Iuruc vor păși în fața altarului anul acesta. Într-un interviu pentru Fanatik, soțul jucătoarei de tenis a confirmat că se vor căsători religios în toamnă, cei doi stabilind deja data și locația evenimentului mult așteptat.

Citeste si: Cine este Simona Halep. "Acum iubesc tenisul din nou”

 Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții!
Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții![Sursa foto: Instagram]

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc anul acesta

Pe data de 13 noiembrie 2022 va avea loc nunta anului în România. Simona Halep și partenerul ei de viață, Toni Iuruc își organizează cununia religioasă, iar seara va avea loc petrecerea la Cazinoul Sinaia, acolo unde s-au căsătorit fostul principe Nicolae cu Alina-Maria de Roumanie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult.

Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat soțul celebrei jucătoare de tenis pentru fanatik.ro.

Citeste si: Cine este soțul Simonei Halep| TONI IURUC

Simona Halep vrea să devină mamă

Celebra jucătoare de tenis își dorește să devină mămică cu trei copii alături de Toni Iuruc, partenerul ei de viață. În ceea ce privește rolul de soție, tenismena mărturisește că la început era destul de speriată, dar că s-a obișnuit între timp.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii.(...) Mi-am intrat în rol, nu-mi mai e teamă, nu mai sun speriată.(...) Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată”, spunea Simona Halep în urmă cu mai mult timp.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Simona Halep va deveni mămică în curând? "Este ceva ce mi-am dorit"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies