Sprâncene corecte. Pași esențiali pentru a obține o formă și o culoare perfectă și echilibrată

sprancene corecte
Sprâncene corecte

Indiferent de momentul zilei, atunci când vine vorba despre machiaj și nu numai, sprâncenele noastre trebuie să fie în conformitate cu așteptările noastre.

Aflați din rândurile următoare, care sunt mai exact pașii esențiali pentru a obține o formă perfectă a sprâncenelor. 

 

Măsurarea și determinarea formei potrivite a sprâncenei 

Primul pas pentru că sprâncenele noastre să fie mai corecte cu putință, este ca specialistul să le măsoare determinând astfel forma potrivită pentru chipul nostru. 

“În primul rând sprâncenele ar trebui să fie măsurate pentru a obține formă ideală pentru chipul persoanei respective și mă bucur foarte tare că acum se poartă sprâncenele naturale.

Recomand în primul rând să se meargă la un specialist, pentru că specialistul alocă timp suficient pentru cei 5 pași care ar trebui făcuți în obținerea sprâncenelor armonioase pentru chipul nostru”, a menționat Luminița Ivanici, designer sprâncene. 

stilizare sprancene acasa
Sprâncene corecte[Sursa foto: freepik]

 

Consilierea clientului înainte de a face o schimbare 

Cu toate acestea, înainte de a face vreo schimbare, odată ce s-a stabilit măsurarea și schimbările care vor avea loc, specialistul trebuie să discute cu clientul, și să stabilească ceea ce urmează să aibă loc de comun acord. 

“Următorul pas este consilierea, eu consider că e foarte important la început atunci când clientul vine în cabinet să se poarte o discuție și să se stabilească de comun acord ce este de făcut și care este obiectivul în recuperarea sprâncenelor”, a menționat specialistul. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

modele de sprancene pensate
Sprâncene corecte[Sursa foto: freepik]

 

Stilizarea sprâncenelor 

Astfel, al 3-lea pas din acest proces este reprezentat de stilizarea sprâncenelor, odată ce acestea au fost demachiate și măsurate corespunzător. 

“Al treilea pas este stilizarea sprâncenelor după metoda liniilor paralele pe care eu am descoperit-o și o aplic aici cu mare succes în cabinet. Hai să demachiem acum sprâncenele cu apă micelara și trecem la al 2-lea pas și anume măsurarea cu compasul, care este construit după regula intersecției de aur descoperită de Fibonacci și practic pornind de la distanța dintre ochii

tăi vom afla care este formă ideală pentru sprâncenele tale”,
a punctat aceasta. 

tipar sprancene
Sprâncene corecte[Sursa foto: freepik]

 

Vopsitul sprâncenelor 

În continuare, sprâncenele noastre trebuie să fie și vopsite, însă vopseaua aleasă trebuie să fie în armonie cu părul nostru, nici prea deschis, dar nici prea închis, pentru a nu crea vreo greșeală. 

“Următorul pas este vopsitul sprâncenelor care se face în 2 situații și anume să armonizăm culoarea sprâncenelor cu părul de pe cap, pentru că uneori avem părul mai închis la culoare și poate sprâncenele

sunt mai deschise la culoare sau invers și al 2-lea caz vopsesc sprâncenele tocmai ca să obțin simetrie și volum prin vopsirea la aceeași culoare a acestora. Acum o să aplicăm vopseaua și vom sta 7-10 minute. Acum vom șterge sprâncenele.”, a adăugat specialistul. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

aranjare sprancene
Sprâncene corecte[Sursa foto: freepik]

Citește și: Detoxifiere pentru ten. Pas cu pas către un ten proaspăt și strălucitor!

 

Periajul sprâncenelor 

Nu în ultimul rând, în ultimul pas este reprezentat de periajul sprâncenelor, un pas care este destul de important în acest proces pentru că sprâncenele noastre să fie corect realizate. 

“După vopsit urmează și ultimul pas și anume periajul sprâncenelor care mie mi se pare foarte important să fixăm corect și să periem corect sprâncenele, pentru că ele vor sta fixate pe

perioada întregii zile”, a încheiat aceasta. 

Sprâncene corecte[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj de seară pas cu pas. Cum să realizezi un machiaj de seară perfect pentru evenimente speciale și ieșiri în oraș!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Corectorul trebuie să fie mai deschis decât fondul de ten? Cum să alegi corectorul potrivit pentru tenul tău și să obții un look perfect!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies