Starlin de la Survivor România, despre Alin Sălăjean: „El pur și simplu stătea”

Starlin
Starlin a părăsit competiția

Ce crede Starlin despre Alin Sălăjean, concurentul care a fost eliminat din cauza medicale. De ce nu se mai înțeleg cei doi.

Starlin a făcut mai multe dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Survivor România. Războinicul a avut numai cuvinte de laudă la adresa unor colegi, însă despre unii nu s-a ferit să își spună adevărata părere.

În ultimele săptămâni au existat numeroase tensiuni în Tabăra Războinicilor, iar Albert pare să fie mărul discordiei în echipa albastră.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor s-a despărțit de Tristan Tate! Celebrul milionar a dat primele declarații

Starlin de la Survivor a dezvăluit de ce erau tensiuni și a explicat de ce mulți concurenți erau împotriva lui Alin, apoi au fost împotriva lui Albert. De ce a ajuns aproape toată lumea să își schimbe părerea despre Albert.

Citeste si: Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?! "Nu am fost foarte vocală"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alin de la Survivor
Alin de la Survivor a fost eliminat din cauza unei accidentări[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Fiecare stia in camp ce trebuie să facă, nu trebuie sa astepti pe cineva sa iti spuna ca se faci.Toată lumea muncea si tu stai in cap.

Ce s-a intamplat cu Alin, ce numeam noi bisericuta…Majoritatea aveam lucruri de facut si el pur si simplu stătea. E ok să stai, dar in fiecare zi?

La inceput cand ma uitam la Sindy oboseam, dar apoi am inceput sa o cunosc si a fost total diferit.

E o fata cu un suflet extrem de bun, nu are rautate in ea.

La fel ca Sindy, cand am iesit am vazut ceva, iar acolo inauntru ma intrebam de o mie de ori ce se intampla”.

Ce spune Starlin de la Survivor despre Albert

Cât despre Albert, Starlin crede că este un copil talentat, iar Alin a fost un model pentru Albert.

Din punctul de vedere al lui Starlin, acesta a fost un lucru bun.

„Albert a intrat in competitie la fel ca noi toti, l-am vazut ca pe un copil talentat, cred ca toti de acolo au castigat dreptul sa fie acolo. El era mereu cu Alin si cred ca inceput sa se adapteze mai mult la comportamentul lui Alin, era cu el tot timpul.

Alin e un om mai matur si l-a tras dupa el, asta e punctul meu de vedere.

Nu vad nimic rau in asta, fiecare alege cu cine sa sta. Dar, in momentul in care tu ajungi intr-o competitie care este suta la suta de echipa, competitia dureaza cateva ore acolo, in teren, dar restul e in camp, impreuna cu restul”, a explicat Starlin.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies