Ștefania, logodnica lui Speak, veste uriașă pentru fani: „Sunt tare fericită”

Ștefania, logodnica lui Speak, veste uriașă pentru fani: „Sunt tare fericită”
Ștefania, logodnica lui Speak, veste uriașă pentru fani: „Sunt tare fericită”

Ce se întâmplă cu Ștefania, logodnica lui Speak. Vedeta a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Ștefania, logodnica lui Speak, le-a făcut o mare surpriză celor care o urmăresc. Frumoasa artistă a dat o veste minunată, la trei ani de la logodna cu Speak.

După participarea la o emisiune Tv, cariera Ștefaniei a luat un avânt incredibil, iar de mai bine de doi ani se bucură de mare succes după ce a lansat un brand de costume de baie.

Ștefania a bifat o mare reușită în urmă cu ceva timp, atunci când o reclamă cu produsele sale a fost expusă într-o piață celebră din Statele Unite ale Americii. La momentul respectiv, se afla în vacanță alături de logodnicul său și s-au bucurat să vadă că munca loc dă roade și că au mare succes.

Mereu activă pe rețelele de socializare, Ștefania ține permanent legătura cu fanii săi și îi ține la curent fie că este vorba despre viața personală sau de cea profesională.

Citeste si: NOUTATE: Speak și Ștefania, hotărâți să devină părinți! Cei doi au dezvăluit numele viitorului copil

Speak si Stefania
Speak si Stefania sunt impreuna de cativa ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme! Vedeta a cerut ajutor pe Instagram: „Nu știu ce să fac. Cineva să mă ajute!”

Astăzi, tocmai am făcut un pas spre o nouă etapă din viața mea și sunt tare happy, sper să se întâmple. Dacă nu se întâmplă, a fost o experiență superbă, dar dacă se întâmplă... Oh my God! ”, a fost anunțul făcut în urmă cu puțin timp de Ștefania.

Mulți fani cred că este vorba despre încă o reușită pe plan profesional, însă rămâne de văzut despre ce este vorba, de fapt.

Speak și Ștefania nu s-au căsătorit din cauza pandemiei

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ștefania și Speak au fost nevoiți să amâne nunta. Cei doi au început deja să pună la punct primele detalii despre marea petrecere pe care o vor avea.

„Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere.

Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură”, a spus aceasta invitată fiind la podcastul lui Codin Maticiuc.

Citeste si: Speak și Ștefania, anunțul momentului! Cine i-a dat de gol pe artiști: „Așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iubita lui Speak
Iubita lui Speak a spus ce se intampla in viata sa[Sursa foto: Instagram]

Întrebată în cadrul aceluiași interviu dacă are vreun designer preferat cu care va colabora, iubita lui Speak a dezvăluit că are în minte atât un designer român, cât și unul străin.

„Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie”, a spus artista.

Speak, pe de altă parte, este foarte relaxat privind nunta și își dorește să se implice cât mai putin în organizare. „Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Mi-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Vrem relaxare”.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Larisa Iordache are un nou iubit și vrea o familie: „Îmi doresc și fată și băiat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies