„Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

„Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă
„Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar în cadrul unui interviu, și-a deschis sufletul și-a vorbit despre viața ei amoroasă.

Prezentatoarea TV a declarat de foarte multe ori că în viața ei nu există niciun bărbat și că preferă să se axeze pe fiul ei, David, în vârstă de 8 ani, pe care îl iubește foarte mult și își dorește să aibă parte de cea mai bună educație.

Citește și: Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc exotic

Andreea Mante, despre viața ei amoroasă

Andreea Mantea a vorbit de foarte multe ori despre iubire, iar acum a reușit să își deschidă sufletul în fața celor care o urmăresc și apreciază și a vorbit despre viața sa amoroasă din prezent.

Vedeta a menționat că în momentul actual nu există nimeni și că se focusează pe ea, deoarece își dorește să se redescopere.

Andreea Mantea consideră că mai sunt lucruri pe care încă nu le știe despre ea, deoarece mereu a fost concentrată pe alte persoane.

„Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta", a mărturisit vedeta TV pentru kanald.ro.

Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă
Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat. Ce le-a transmis prezentatoarea TV concurenților din Casa Iubirii

Andreea Mantea a avut o relație toxică

Vedeta consideră că o relație toxică te poate slei de tot ceea ce ai mai bun. Ea a trecut prin momente foarte grele, dar în momentul actual totul a trecut și se simte împăcată cu viața pe care o duce acum.

„O relație toxică te poate slei de tot ceea ce ai mai bun. Am avut nevoie să mă ridic, să mă vindec, să mă redescopăr .  Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje.  Doar am auzit, asta a fost cel mai dur, asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama, nu mai aveam aer, am luat-o pe alte...

Au trecut. Să plâng după așa ceva?”, a mărturisit prezentatoarea TV in cadrul emisiunii" Fita cu Adita" de pe canalul de Youtube The Exclusive.

În momentul actual, prezentatoarea TV învață să fie cea mai bună pentru ea și să facă lucrurile pe care și-a dorit să le facă încă de când era adolescentă.

Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă
Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: „Mi-a transmis recent că îi pare rău.” Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea și-a petrecut vacanța alături de cineva! Cu cine s-a postat vedeta în mediul online

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies