„Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea.” Emilian Răducu a fost profund emoționat, după ce a văzut ce a apărut la mormântul fiicei sale

„Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea.” Emilian Răducu a fost profund emoționat, după ce a văzut ce a apărut la mormântul fiicei sale
„Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea.” Emilian Răducu a fost profund emoționat, după ce a văzut ce a apărut la mormântul fiicei sale

Denisa Răducu, o cântăreață de manele foarte iubită în țara noastră, a trecut printr-o lungă bătălie cu problemele de sănătate și a încetat din viață acum aproape 6 ani.

 Familia ei nu a reușit să se refacă complet după această tragedie, iar tatăl Denisei a dezvăluit că a făcut o descoperire neașteptată la mormântul acesteia, care aduce o mică alinare în suferința lor.

Citește și: „Am crezut că e Denisa.” Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online. Fanii au fost copleșiți de emoții

Emilian Răducu a fost profund emoționat, după ce a văzut ce a apărut la mormântul fiicei sale

Emilian, tatăl Denisei Răducu, continuă să își plângă fiica chiar și după aproape 6 ani de la plecarea ei din această lume. Bărbatul a dezvăluit că vizitează în fiecare zi mormântul artistei regretate, care se află în cimitirul din comuna Ștefănești, județul Vâlcea.

Emilian Răducu a dezvăluit că în mod constant descoperă lumânări aprinse, flori proaspete și chiar jucării de pluș la mormântul prețioasei sale fiice.

Fanii îndrăgitei cântărețe de manele nu au uitat-o și o vizitează în mod frecvent, aducându-i o mică alinare tatălui său.

„Mai vin oamenii la mormânt, am găsit acolo jucării, urșuleți de pluș, lumânări și flori. Lumea o plânge, nu a fost uitată. Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea. Când voi muri, aș vrea să fiu înmormântat lângă Denisa mea, nu o voi lăsa singură”, a declarat Emilian Răducu pentru Playtech.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Procesul privind drepturile de autor ale Denisei nu s-a încheiat

Pe data de 23 iulie se vor împlini șase ani de când talentata cântăreață de manele ne-a părăsit, dar familia ei continuă să se lupte într-o bătălie legală pentru drepturile de autor ale artistei. Tatăl Denisei Răducu și-a pierdut orice speranță și nu mai crede că el și ceilalți membri ai familiei vor primi vreodată remunerația cuvenită pentru difuzarea melodiilor fiicei sale.

„Nu s-a încheiat procesul, ultima dată când ginerele meu a luat legătura cu avocații i-au mai cerut niște documente. Durează de cinci ani acest proces, de atunci ne tot plimbă. Am plătit bani mulți, peste 5.000 de euro, dar fără niciun rezultat. Mă gândesc că ar putea să ne spună să ne vedem de treburile noastre, căci sunt cheltuieli mari, dar cred că aici sunt și niște jocuri! Trebuie să mai plătim aia, aia, lucruri de-ale lor.

Lumea mă tot întreabă despre acest proces, dar eu ce să le spun? Așteptăm!”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Emilian Răducu a afirmat că este implicat într-un proces cu Florin Pește și Liviu Dovleac, bărbații cu care fiica sa, Denisa, a colaborat în timpul carierei sale. Potrivit tatălui artistei, cei doi nu se prezintă niciodată la termenele de judecată, ceea ce a dus la prelungirea procesului pe o perioadă considerabilă de timp.

„Le-am deschis proces lui Florin Pește și lui Liviu Dovleac, dar ei nu se prezintă intenționat la termene. Sunt rudele noastre, Dovleac e văr cu Denisa. Pește a vândut 25 de piese cântate de Denisa cu 25.000 de euro. Noi, de când a murit Denisa, nu am luat un leu. Nici eu și nici sora ei. Rudele din partea mamei ei sunt niște oameni lipsiți de suflet”, a mai povestit Emilian Răducu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

”Am văzut asta pe viu.” Lidia, fiica lui Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea tatălui ei! Prin ce a trecut, în ultimele minute din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies